Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Και επίσημα υποψήφιος ο Σάββας Σαπαλίδης (video)


Αργά σήμερα το μεσημέρι κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητα του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Συνεργασία» ο επικεφαλής Σάββας Σαπαλίδης, ο οποίος θα διεκδικήσει στις εκλογές 8 και 9 Δεκεμβρίου τη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Φλώρινας. Το ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από 58 επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες συνδυάζει νέα και άφθαρτα μέλη του εμπορικού κόσμου του Νομού της Φλώρινας, αλλά και έμπειρα και καταξιωμένα συνδικαλιστικά στελέχη και αποτελεί μια υπερκομματική και ανεξάρτητη κίνηση. Δείτε τις δηλώσεις του Σ.Σαπαλίδη στο παρακάτω video:


Rock Concert by Florine@


Φίλε οδηγέ


"Φίλε οδηγέ, 
η πολιτεία σου έχει φτιάξει άπειρα χιλιόμετρα ασφαλτοστρωμένων εθνικών και επαρχιακών οδών για να μπορείς να μετακινείσαι με το αυτοκίνητό σου. Έχει διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο τις οδούς εντός των πόλεων, έτσι ώστε να μετακινείσαι και να παρκάρεις με την άνεσή σου. Εδώ που πάρκαρες όμως, είναι ένα από τα λίγα σημεία της πόλης μας που έχει 

Στην Εορδαία θα μετεγκατασταθεί ο οικισμός των Αναργύρων


Την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις επαναληπτικές εκλογές θα επιλέξουν (τελεσίδικα) οι κάτοικοι την νέα τοποθεσία που θα χτιστεί ο νέος οικισμός των Αναργύρων καθώς χθες δεν επιτευχθεί το 50%+ 1 ψήφος υπέρ κάποιας από τις προτεινόμενες θέσεις που είχαν στην διάθεση τους για τον υπο-μετεγκατάσταση οικισμό. Στη χθεσινή (Κυριακή 6 Νοεμβρίου) εκλογική διαδικασία πήραν μέρος 318 πολίτες κάτοικοι ή καταγόμενοι από τους Αναργύρους και έγκυρα ήταν τα 316 ψηφοδέλτια καθώς 2 κρίθηκαν άκυρα.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΣΑΧ-ΜΑΤ


Τώρα πια όλα είναι ξεκάθαρα και επουσιώδη. Το πάρτι τελείωσε. Η Ομάδα-ΓΑΠ έχει νικήσει κατά κράτος Εσωτερικώς, Ευρωπαϊκώς και Διεθνώς. Όποιες πολιτικές εξελίξεις ακολουθήσουν είναι τοπικές και προφανείς, επομένως δεν μας ενδιαφέρουν ως πολιτικούς αναλυτές. Ως γνωστόν τα πολιτικά γεγονότα δεν τα αναλύουμε βάσει ηθικών κριτηρίων όπως είθισται αλλά βάσει πολιτικών. Καθώς έλεγε ο Μέγας  Gauss: «Τα γεωμετρικά, γεωμετρικώς». Δεν είναι ανθρώπινη αναπηρία η αδυναμία πρόβλεψης των γεγονότων, ωστόσο είναι θανάσιμο αμάρτημα η ανικανότητα ερμηνείας τους και εγκληματική πράξη η συσκοτιστική συγκάλυψη που επισυμβαίνει. Η επιστημονική μέθοδος ερμηνείας είναι απλούστατη: (1) Καταγραφή των γεγονότων. (2) Αναζήτηση της βέλτιστης λογικο-ιστορικής αλληλουχίας που τα συνδέει.

Αστυνομικά Νέα


Εορτασμός απελευθέρωσης Αμυνταίου


Ιδιαίτερο χαρακτήρα είχε ο εορτασμός της 99ης επετείου της απελευθέρωσης του Αμυνταίου από τον οθωμανικό ζυγό, καθώς συνδυάστηκε με τιμητικές εκδηλώσεις στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος Αρχηγού Γ.Ε.Σ, Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη.

Πρωταθλήτριες ομάδες αθλοπαιδιών


Οι πρωταθλήτριες ομάδες των σχολικών αγώνων Α΄ φάσης αθλοπαιδιών Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, σχολικού έτους 2011-2012 έχουν ως εξής:

Ολοκληρώθηκε το 5ο Κύπελλο Καράτε


Με πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου στο “Πατουλίδειο” κλειστό γυμναστήριο Πρέσπας το 5ο κύπελλο καράτε Β. & Κ. Ελλάδος με διοργανωτές το δήμο Πρεσπών και τον Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: