Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ψήφισμα της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης

Εμείς οι εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό ευρύτερο δημόσιο και δημόσιο τομέα, άνεργοι και συνταξιούχοι που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 27 Νοεμβρίου 2014 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, συμμετέχοντας στην 24ωρη Γενική Απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, αποφασίσαμε το παρακάτω πλαίσιο διεκδικήσεων των εργαζομένων προς τη Κυβέρνηση.

Διεκδικούμε και απαιτούμε

Ο μικρός «Γιώργος» αναρρώνει στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στον Αετό Φλώρινας συνεχίζεται η περίθαλψη της μικρής αρκούδας που βρέθηκε τραυματισμένη από πυροβόλο όπλο στο Μέτσοβο.
Η υγεία του «Γιώργου», όπως ονομάστηκε το αρκουδάκι,

Συνεχίζουν οι δικηγόροι την αποχή από τα καθήκοντά τους

Με  απόφαση της,  η έκτακτη Γενική Συνέλευση της 25-11-2014,  των μελών  του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, αποφάσισε, συντασσόμενη με την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας που συνεδρίασε στην Αθήνα την 21- 11-2014, την συνέχιση της αποχής των μελών του από τα καθήκοντά τους από την

Σύσκεψη για τον καθορισμό του συνολικού ενεργειακού σχεδιασμού για την Π.Ε. Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αμυνταίου, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας, ευρεία σύσκεψη με στόχο τον καθορισμό του συνολικού ενεργειακού σχεδιασμού για την Π.Ε. Φλώρινας.

Εκλογή Προέδρου – Αντιπροέδρου – Γραμματέα και Ταμία του ΔΣ του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων

Στην έδρα του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, την Τοπική Κοινότητα Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014. 
Στην 1η συνεδρίαση του, το νέο Δ.Σ. του δικτύου Ενεργειακών Δήμων προχώρησε

Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες

Ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε 450 πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ. Στις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα καταβληθεί

Διανομή πορτοκαλιών στου τρίτεκνους

Στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2014, θα γίνει η διανομή πορτοκαλιών, (ένα (1) κιβώτιο ανά οικογένεια), στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων, ως εξής:

Ημερίδα για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας, ημερίδα στο πλαίσιο προετοιμασίας της πρότασης για τη λειτουργία Περιφερειακού Μηχανισμού Υποστήριξης, Ανάπτυξης και

Ο «Αριστοτέλης», συγχαίρει και ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών της Παιδικής Χορωδίας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΩΤΣΗΣ»

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους γονείς των παιδιών της Παιδικής Χορωδίας «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΩΤΣΗΣ» για την εθελοντική και ενεργή τους συμμετοχή κατά τη διάρκεια της 21ης  Χορωδιακής Συνάντησης 2014 που πραγματοποιήθηκε στις 22/11/2014 στον Σύλλογό μας. 
Η εθελοντική παρασκευή κερασμάτων

Ευχαριστήριο του "Αριστοτέλη"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Χρήστου Αθ. Γούναρη, για τη δωρεά εκατό ευρώ (100 €) υπέρ του Συλλόγου μας, εις μνήμη Μιχαήλ Μαμελετζή.
Ευχόμαστε υπέρ «μακαρίας μνήμης