Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γ.Λιάνης: ''Εάν δεν παραιτηθεί ο Παπανδρέου θα προκαλέσει συντελικό γεγονός στον εαυτό του και την χώρα''


«Ο Γ. Παπανδρέου δεν μπορεί να κυβερνήσει άλλο τη χώρα. Η μεγάλη ευθύνη που έχει είναι να ακυρώσει το δημοψήφισμα, να εξασφαλίσει την ψήφιση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και να οδηγήσει γρήγορα την χώρα σε εκλογές». Αυτό επισήμανε ο Ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας Γ. Λιάνης μιλώντας στο Veto91fm.

Μαζικό φοιτητικό συλλαλητήριο


«Με την πολιτική σας μας κάνατε σκουπίδια,
να φύγετε να πάτε στα τσακίδια»

Συνεχίζει ποδηλατώντας ο Σπύρος Καραντζούλης


Έχοντας διανύσει περισσότερα από 350 χλμ. μέχρι τώρα συνεχίζει τη γιγαντιαία του προσπάθεια ο Σπύρος Καραντζούλης. Αφού ξεκουράστηκε για λίγες ώρες στην Καρδίτσα, μετά από 17ωρη διαδρομή, ο ποδηλάτης βρίσκεται αυτήν τη στιγμή λίγα χιλιόμετρα πριν από το Λιανοκλάδι της Λαμίας.

Όπου γάμος και χαρά η εξουσία πρώτη…


Ενημερωθήκαμε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. πως ο Δήμος Πρεσπών παραχώρησε το κτίριο της παλιάς βιβλιοθήκης του Λαιμού στο "Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών"! Υπεύθυνη αυτής της Μ.Κ.Ο. είναι η γνωστή πλέον σε όλους κ. Γκαμπριέλα Σάινερ.

Το μυρίστηκε ο ανεξάρτητος

Συλλαλητήριο από τους φοιτητές ΣΗΜΕΡΑ στη Φλώρινα


Οι φοιτητικοί σύλλογοι των πανεπιστημιακών τμημάτων της Φλώρινας καλούν φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικούς και το λαό της Φλώρινας να συμμετάσχουν ενεργά στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν σήμερα 

Κουβαλώντας το νεκρό μέλλον...

Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η ανάγκη για εθνική συνεννόηση


Κανείς μας δεν μπορούσε, έστω να υποψιαστεί, τις εξελίξεις που επεφύλασσε για τη Χώρα, η επομένη των Εκλογών του Οκτωβρίου του 2009. 
Μεγάλη η απόσταση από το όραμά μας για τον τόπο, τη Χώρα, τους πολίτες, όσων καταθέταμε για ένα καλύτερο αύριο και όσων επακολούθησαν, για να φτάσουμε στην κορύφωση της σημερινής κρίσης. 

Καταγγελία για το ΚΤΕΛ Φλώρινας


Ούτε καν ΣΥΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρία μας!!
Το τριήμερο της 28ης τελείωσε επεισοδιακά για τη χώρα αλλά και για τους ταξιδιώτες, κυρίως φοιτητές, της γραμμής Αθήνα- Λάρισα- Φλώρινα. 

Aσφαλτικές εργασίες επί της οδού Στ.Δραγούμη


Κλειστά θα παραμείνουν τμήματα της οδού Στεφάνου Δραγούμη από σήμερα Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή

Κυνηγός βρέθηκε νεκρός στο Αντίγονο


Άντρας ηλικίας 57 ετών βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι σε χωράφια της περιοχής Αντιγόνου. Σύμφωνα με

Εφ. "ΗΧΩ" - Πρωτοσέλιδο

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Φλώρινα ΣΗΜΕΡΑ


Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι
Οι αποφάσεις τρόικας και κυβέρνησης τη βδομάδα που πέρασε προδιαγράφουν έναν μόνιμο βαρύ χειμώνα για τα εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα εργαζομένων και συνταξιούχων. Η απόφασή τους «κουρεύει» κατά 50%