Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζει ποδηλατώντας ο Σπύρος Καραντζούλης


Έχοντας διανύσει περισσότερα από 350 χλμ. μέχρι τώρα συνεχίζει τη γιγαντιαία του προσπάθεια ο Σπύρος Καραντζούλης. Αφού ξεκουράστηκε για λίγες ώρες στην Καρδίτσα, μετά από 17ωρη διαδρομή, ο ποδηλάτης βρίσκεται αυτήν τη στιγμή λίγα χιλιόμετρα πριν από το Λιανοκλάδι της Λαμίας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμά του αργά σήμερα το βράδυ θα φτάσει στη Θήβα όπου και θα διανυκτερεύσει. Η προσπάθεια του Σπύρου έχει ως σκοπό να προβάλλει την ανάγκη δημιουργίας ειδικού σχολείου στη Φλώρινα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των 33 παιδιών με ειδικές ανάγκες, ηλικίας από 16 έως 28 χρονών, που φιλοξενούνται στο ακατάλληλο κτίριο του ΕΠΑ.Λ. 

1 σχόλιο:

  1. Άσχετο με το θέμα, αλλά είναι ο πιο σύντομος τρόπος επικοινωνίας με τη συντακτική ομάδα του blog. Πρόκειται για είδηση που αφορά συντοπίτη μας. "Στα πλαίσια των εκτάκτων κρίσεων ανωτάτων αξιωματικών του στρατού, ο συμπατριώτης μας Υποστράτηγος (ΠΒ) κ. Γεώργιος Μπασιακούλης, μέχρι σήμερα διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής των Ευελπίδων, προήχθη σε Αντιστράτηγο. Μένει να αποφασισθεί που θα τοποθετηθεί και ποιά καθήκοντα θα του ανατεθούν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή