Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γ.Λιάνης: ''Εάν δεν παραιτηθεί ο Παπανδρέου θα προκαλέσει συντελικό γεγονός στον εαυτό του και την χώρα''


«Ο Γ. Παπανδρέου δεν μπορεί να κυβερνήσει άλλο τη χώρα. Η μεγάλη ευθύνη που έχει είναι να ακυρώσει το δημοψήφισμα, να εξασφαλίσει την ψήφιση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και να οδηγήσει γρήγορα την χώρα σε εκλογές». Αυτό επισήμανε ο Ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας Γ. Λιάνης μιλώντας στο Veto91fm.

Μάλιστα επισήμανε ότι «εάν δεν γίνει αυτό, ο Γ. Παπανδρέου θα οδηγήσει την χώρα και τον εαυτό του σε συντελικές περιπέτειες». Σημείωσε σε απόλυτο τόνο «ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί πλέον να κυβερνά, γιατί είναι σε απόλυτη δυσαρμονία με τους εταίρους και την Ευρωπαϊκή ένωση, σε δυσαρμονία με τους έλληνες πολίτες, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνηση και τους κορυφαίους υπουργούς και φυσικά με πολλούς βουλευτές. Το δημοψήφισμα, σημείωσε, ήταν μια επικίνδυνη βόμβα που έσκασε στα χέρια του κατασκευαστή της.»
Σε άλλο σημείο ο Γ. Λιάνης μίλησε για ενότητα των δυνάμεων της χώρας και την ανάγκη το γρηγορότερο να πάμε σε κυβέρνηση Εθνικής ενότητας. Σε δραματικούς τους τόνισε «ότι χθες στις Κάννες ως Έλληνες και ως χώρα φάγαμε ένα μεγάλο σκαμπίλι». Κάλεσε τους βουλευτές να μείνουν πιστοί στον όρκο τους και να ψηφίζουν με βάση την συνείδηση τους και το Σύνταγμα της χώρας και όχι με βάση το κόμμα. «Αυτό είναι το τραγικότερο λάθος των τελευταίων τριάντα χρόνων, σημείωσε ο βουλευτής, που βάζαμε το κόμμα πάνω από το σύνταγμα και την συνείδησή μας». Σε άλλο σημείο τόνισε παρ'ότι δεν θα είναι βουλευτής θα παραμείνει κοντά στην Φλώρινα. Ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση στον πρόεδρο της βουλής λέγοντας ότι «την ώρα που στην Φλώρινα γίνονται αντεθνικές πράξεις οπως η κατάργηση του τραίνου και το ενδεχόμενο πωλησης του ΑΗΣ Μελίτης, κάποιοι με τεράστια ποσά χρηματοδοτούσαν Πάρκα εθνικής συμφιλίωσης».
Πηγή: vetonews.gr

4 σχόλια:

  1. διβάστε και σχολιάστε στην στρούγκα του Γιάννη χριστάκη, δίπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε κ. Λιάνη?
    Ο λαός έχει την ωριμώτητα να σε εκλέγει Βουλευτή
    και δεν έχει την ωριμότητα να αποφασίσει σε ένα δημοψήφισμα?

    Ούστ ρε υποκριτές κωλοτούμπες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...... να εξασφαλίσει την ψήφιση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου........ XAXAXA καλά εσυ δεν έφυγες γιατί σου έπεσαν τα μέτρα βαρια; Οι βουλευτές δικαιούνται να ψηφίζουν κατά συνείδηση (ανεξάρτητα από τις τραγικές συνεπειες που η ψήφος τους μπορεί να επιφέρει) αλλά κατά την γνώμη σου ο λαός (με το δημοψήφισμα) δεν έχει αυτό το δικαίωμα; Τωρα ζητάς να ψηφιστεί η συμφωνία; Τώρα σου φαίνεται όαση η Δανειακή Σύμβαση; Τώρα κατάλαβες ότι είναι μονόδρομος; Αν είναι έτσι δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και κάνε αγώνα ώστε ο λαός να πει ναι στο δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πασοκική αλητεία δεν έχει ταίρι!Όλοι οι πασόκοι το ίδιο είναι!Οι κακοι΄δαίμονες της χώρας.Είτε έφυγαν απ το ΠΑΣΟΚ όπως..... ο Λιάνης είτε παραμένουν σ αυτό.Το περίφημο σύστημα ΠΑΣΟΚ που ευτελίζει το πολιτικό ήθος απ το 74 κι εξής!Αέρα,αέρα να φύγει η πασοκική χολέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή