Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας για το θάνατο του Γρηγόρη Χατζηλάμπου

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε  σήμερα Δευτέρα 22/01/2018 και ώρα 10.00 π.μ, ο Πρόεδρος εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Γρηγόρη  Χατζηλάμπου, Οδοντιάτρου που υπηρέτησε για πολλά χρόνια το επάγγελμα του, ανέφερε ότι ο μεταστάς υπήρξε σπουδαίος καλλιτέχνης, που αφήνει έντονο το στίγμα του στην καλλιτεχνική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου, μέσα από τα έργα και την προσφορά του. 

Κοσμοπλημμύρα στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, όπως απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός από το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.  «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα» ήταν το κεντρικό σύνθημα του συλλαλητηρίου που βροντοφώναξαν οι πολίτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας χωρίς κομματική «ομπρέλα». 

Τι έδειξε το market test για τις προθέσεις και τις ανησυχίες των “15” - Το άγνωστο κρυφό ατού για τις μονάδες της Μεγαλόπολης και τη Μελίτη

Καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία το market test, πλέον η διαδικασία της αποεπένδυσης των λιγνιτών της ΔΕΗ εισέρχεται στην επίπονη φάση της προετοιμασίας του διαγωνισμού. Ωστοσο το κρίσιμο ερώτημα παραμένει:

Σταθάκης: Απόλυτη η επιτυχία του market test, 15 επενδυτές εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μία τουλάχιστον λιγνιτική μονάδα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το market test που διεξήγαγε η DG Comp για την αποεπένδυση του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ, καθώς εκδηλώθηκε ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον, εκτιμά ο Γ. Σταθάκης.
Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, το οποίο εξέδωσε σχετική

Ψήφισμα του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας για την ονομασία της πΓΔΜ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας αναγνωρίζει το δικαίωμα κάθε λαού να εκφράζεται και να προσδιορίζεται ελεύθερα. Ωστόσο, όσον αφορά το θεσμικό επίσημο προσδιορισμό και την αντίστοιχη εθνική και συνταγματική αναγνώριση της ΠΓΔΜ το Λύκειο των Ελληνίδων Φλώρινας δηλώνει κάθετο στη μη χρήση του

Εθελοντική αιμοδοσία από την Αρχιερατική Επιτροπεία Αμυνταίου

Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται  στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα. Ως γνωστόν εδώ και χρόνια η Εκκλησία Αμυνταίου διατηρεί Τράπεζα Αίματος, που ενισχύεται από

Εκπαιδευτική Συνάντηση Αιγοπροβατοτροφίας

Η πεταλούδα και ο λαγός


Σε μια ηλιόλουστη περιοχή πλούσια σε πανίδα και χλωρίδα ζούσε  μια πεταλούδα που περηφανευόταν ότι είναι η ταχύτερη των όλων.

Μαγική εικόνα στο Αμύνταιο

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο Αμύνταιο ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες Ερμής Αμυνταίου και Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 ένα αποτέλεσμα που βάσει τον ευκαιριών μοιάζει μαγική εικόνα.

Προσφορά καπακιών από την ακριτική Φλώρινα

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κύρκου Ιωάννη, έναν άνθρωπο με ευαισθησίες, που ασχολείται με την  ανακύκλωση διαφόρων ειδών στην πόλη της Φλώρινας, για την προσπάθεια συγκέντρωσης και μεταφοράς πλαστικών καπακιών που συγκεντρώθηκαν από την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας και συγκεκριμένα με την αρωγή και υποστήριξη των: