Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Κοσμοπλημμύρα στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, όπως απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός από το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.  «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα» ήταν το κεντρικό σύνθημα του συλλαλητηρίου που βροντοφώναξαν οι πολίτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας χωρίς κομματική «ομπρέλα». 

Η εξέδρα είχε στηθεί απέναντι από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας, και οι συγκεντρωμένοι κάλυψαν όλη τη γύρω περιοχή και προς τον Λευκό Πύργο και προς το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», έχοντας αποκλείσει την παραλιακή λεωφόρο.
Πολίτες από τη Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά και βρακοφόροι από την Κρήτη, ταξίδεψαν με λεωφορεία για να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν έφιπποι και απόγονοι των Μακεδονομάχων με τις στολές τους. 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, που δεν έφεραν καμία κομματική σφραγίδα, οι συμμετέχοντες έφτασαν στους 500.000.











2 σχόλια:

  1. Η .... μόνη παραφωνία ήταν Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ μη ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.μ.Ε.Α ( Μέσα Μαζικής ΜΗ Ενημέρωσης ΑΘΗΝΩΝ ) υπο τας εντολές του ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Εκτός από το Εγνατία και το τηλεοπτικό κανάλι της εκκλησίας 4Ε όλα τα ιδιωτικά κανάλια και φυσικά η κρατική ΕΡΤ έδειχναν "φιλέσπαχνα Τουρκοσήριαλς!!!!! διαγωνισμούς Μαγειρικής Τηλεπαιχνίδια σαπουνόπερες Κυριακή στο Χωριό κ.α. ΜΑΛ@@@@@@ιες Μαζικής ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ .

    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ τΟ ΚΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ για την ΤΗΛΕΣΑΠΙΛΑ των Αθηναίων μαζί με την .... ευρύχωρη νεκροφόρα για την ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ...




    ΑπάντησηΔιαγραφή