Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το βράδυ της  Τετάρτης 27-12-2017 με κύρια χαρακτηριστικά βροχές -καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.  

Έπαινος για τη Νικολέτα Αντωνίου στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου

Στο κατάμεστο θέατρο του πάντα φιλόξενου ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης έλαβε χώρα η τελετή απονομής των βραβείων του 4ου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίας Λυδίας Κονιόρδου, η οποία κήρυξε την έναρξη του διαγωνισμού απευθύνοντας χαιρετισμό προς το κοινό.
Η Νικολέτα Αντωνίου από τη

'' Ο Θεός κρύπτεται αποκαλυπτόμενος κι αποκαλύπτεται κρυπτόμενος''...

Μ΄αξίωσε ο Θεός να δεχτώ και ν΄ακούσω πριν χρόνια, Χριστούγεννα μέρα, την εξομολόγηση με λυγμούς μιας ψυχής σε μια δύσκολη κι αναπόφευκτη φάση του αγώνα της: "Δε νιώθω το Θεό και νομίζω χάνομαι, Έχω την αίσθηση ότι με αποφεύγει και μου ξεφεύγει.

Γιορτή σοκολάτας

Σοκολατένια σιντριβάνια περιμένουν τους λάτρες της σοκολάτας να «βουτήξουν» σε ρευστή ζεστή σοκολάτα, ενάντια στο κρύο!
Μικροί και μεγάλοι, έχουν τη δυνατότητα να γευτούν δωρεάν την αγαπημένη σε όλους μας σοκολάτα, με τη συνοδεία γλυκισμάτων.

Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών των πανελλαδικών στο Αμύνταιο

Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των πανελληνίων  εξετάσεων  2017, οι οποίοι εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

«Μνήμη Τάσου Παππά (1926-1970): ένας μεγάλος Φλωρινιώτης μαέστρος, συνθέτης, δάσκαλος»

Την Κυριακή  17 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσική εκδήλωση «Μνήμη Τάσου Παππά (1926-1970): ένας μεγάλος Φλωρινιώτης  μαέστρος, συνθέτης, δάσκαλος», που διοργάνωσε  το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ» σε