Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ρέι γλίτωσε την πώληση και βρήκε καταφύγιο στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ (video)

Ένα ακόμη ορφανό αρκουδάκι στην Αλβανία σώθηκε από την αιχμαλωσία και βρήκε το καταφύγιό του στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. Πρόκειται για τον Ρέι, έναν μικρό αρκούδο μόλις ενός έτους, ο οποίος είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια λαθρεμπόρων. 

Συλλήψεις για διακίνηση 62,265 κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (20-02-2018) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας και σήμερα (21-02-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, τρία (3) άτομα, εκ των οποίων ένας 59χρονος υπήκοος Αλβανίας και δυο ημεδαποί,  47 και 50 χρόνων, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Ανοιχτό Σεμινάριο αφρικάνικων κρουστών. Όλα είναι ρυθμός.


Το Ωδείο Φλώρινας μετά την επιτυχία των προηγούμενων σεμιναρίων αφρικάνικων κρουστών και την απαίτηση πολλών να επαναληφθεί διοργανώνει την Τετάρτη Σεμινάριο αφρικάνικων κρουστών ανοιχτό για τον κάθε ενδιαφερόμενο. 

Βιβλιοπαρουσίαση: "Μια Καινούρια Μέρα Ξεκινάει..."

Ημερίδα στο Αμύνταιο: "Γιατί ο αθλητισμός είναι αναγκαίος για την υποστήριξη της υγείας του παιδιού"

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 3Κ/2018 κατηγορίας ΔΕ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής  κατηγορίας ΔΕ στην 3Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 4/2-2-2018 , 9/9-2-2018 & 10/16-2-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ),  που αφορά στην πλήρωση, με σειρά

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δ.Καρακασίδης: Η Αμπελοκαλλιέργεια προτεραιότητα στη Δυτική Μακεδονία

Με αφορμή τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου για τα αμπέλια στη Δυτική Μακεδονία, έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Δράσεις ανακύκλωσης στους παιδικούς σταθμούς Αμυνταίου

Ο Δήμος Αμυνταίου συνεχίζοντας τις ενέργειες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, προχώρησε σε αγορά κάδων οικιακής κομποστοποίησης τους οποίους και τοποθέτησε στους αύλειους χώρους των παιδικών σταθμών όλου του

Ερμής Αμυνταίου VS Μακεδονικός Φούφα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 5 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: