Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φλώρινας για την ανεξαρτητοποίηση Λιάνη


Δέκα και πλέον μέρες χρειάστηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Φλώρινας για να καταλήξει στην παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Γ.Λιάνη


Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια για το αύριο λόγο της μεγάλης οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης που ζει η χώρα μας φοβίζει και σε πολλές περιπτώσεις εξοργίζει τους συμπολίτες μας.
Η πίεση της κρίσης επηρεάζει και επιδρά ακόμη και στις συμπεριφορές πολλών ανθρώπων. Είναι ώρα ευθύνη για όλους  και πρώτο το πολιτικό σύστημα, πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός της χώρας προσπαθούν το καράβι που λέγεται Ελλάδα να μην τσακιστεί στα βράχια, κάτι που αν συμβεί θα έχει οδυνηρές συνέπειες για όλους του Έλληνες σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν.
Η αντιπολίτευση και κύρια η αξιωματική δείχνουν να μην καταλαβαίνει την περιπέτεια που περνά η χώρα και σφυρίζουν αδιάφορα.
Σ’ αυτή την άσχημη πολιτική συγκυρία ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό ο Γιώργος Λιάνης δήλωσε την ανεξαρτητοποίηση του από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε την πολιτική διαδρομή και την προσφορά του Γ.Λιάνη στο Νομό.
Δεοντολογικά θα έπρεπε να είχε παραδώσει την έδρα στο ΠΑΣΟΚ. Κάνοντας όμως χρήση του άρθρου 60 του συντάγματος που λέει «Η παραίτηση από το Βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του Βουλευτή» και ότι ο Βουλευτής «έχει απεριόριστο το δικαίωμα γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση».
 Η ιστορία και οι Φλωρινιώτες είναι οι τελικοί κριτές.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

12 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ LIGHT Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
    ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΟΛΓΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεολαίοι που υποστηρίζουν την αισχρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα! Μπράβο καμάρια μας! Φουλ στην πρόοδο και την ανανέωση! Μπράβο άξια βλαστάρια της "γενιάς του Πολυτεχνείου", που δίνετε το χειρότερο παράδειγμα υποταγής στην ολιγαρχία που πίνει το αίμα του λαού.

    (Αν είναι έτσι οι "νέοι" αλλίμονό μας.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γ. Λιάνης φέρθηκε ως Έλληνας βουλευτής και με την πράξη του αυτή τον τιμά ως εκπρόσωπο του Νομού στο Κοινοβούλιο και όχι ως εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ του Νομού.
    Παρ΄όλες τις σκληρές κριτικές που έχει δεχθεί πάντα θα φροντίζει για την Φλώρινα και τους κατοίκους της.
    Ευτυχώς έπραξε συνταγματικά και όχι κομματικά δεοντολογικά.
    Αποδείχθηκε ότι είναι βουλευτής όλων των Φλωρινιωτών
    Είδαμε και τον Βενιζέλο τι έπραξε μόλις πήρε κυβερνητική θέση, κωλοτούμπα, και αυτός και οι 16 να δούμε την Β. Παπανδρέου τώρα στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
    ΥΓ.
    " Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός της χώρας προσπαθούν το καράβι που λέγεται Ελλάδα να μην τσακιστεί στα βράχια, κάτι που αν συμβεί θα έχει οδυνηρές συνέπειες για όλους του Έλληνες σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουν."
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνοντας όμως χρήση του άρθρου 60 του συντάγματος που λέει «Η παραίτηση από το Βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του Βουλευτή» και ότι ο Βουλευτής «έχει απεριόριστο το δικαίωμα γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση».

    Ωραία ελληνικά και η νομαρχιακή. Από τον Λιάνη τα έμαθε; Το ρήμα και, κυρίως, το συμπέρασμα της πρότασης ποιό είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ.ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο 1:49 μ.μ.

    Η ανακοίνωση είναι της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και όχι της νεολαίας...προς αποσαφήνιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα ησύχασα σύντροφε, με τη διευκρίνισή σου. Ο αδαής δεν είμαι μαθημένος με τα όργανά σας (τα κομματικά...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Ανώνυμο 5.51μμ:

    Η ανακοίνωση είναι της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΙΑΝΗ και όχι του ΠΑΣΟΚ...προς αποσαφήνιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα έπρεπε οι αγανακτισμένοι της Φλώρινας να κατασκηνώσουν έξω από την ΝΕ ΠΑΣΟΚ, εκεί θα πρέπει να δείξουν την αγανάκτηση τους ειδικά μετά την αναβάθμιση του Βενιζέλου σε Υπουργό Οικονομικών.
    Άλλα έλεγε πριν τον ανασχηματισμό άλλα κάνει τώρα, κοινώς μας μάμησε.
    Να τους χαιρόσαστε πράσινα φιδάκια του ΠΑΣΟΚ.
    Να φύγετε,να πάτε αλλού, σε άλλο πλανήτη, είσαστε επικίνδυνοι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τώρα που το..αποσαφήνισες η νεολαία έχει να πει κάτι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα φιδάκια του ΠΑΣΟΚ είναι σε εσωκομματικές διαδικασίες. Αγνοούν προκλητικά την κοινωνία, δεν τους καίγεται καρφί που ο Έλληνας είναι σε απόγνωση, δεν νοιάζονται καθόλου αν τους βρίζει όλη η Ελλάδα, έχουν έναν και μόνο καημό: να μπει βουλευτής ο δικός τους, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕΙ. Τους φτύνεις και λένε βρέχει.

    ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή