Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τότε που οι ψυχές φτερουγίζουν στο Βίτσι ....


Συγκινητικό ήταν το κείμενο για τις φετινές εκδηλώσεις Εθνικής μνήμης «Γράμμος-Βίτσι '49» στην τοπική ημερησία εφημερίδα το "Βήμα της Φλώρινας" ( ημερ 7 Σεπτ 2011 σελ 11 αρ φύλλου 3468 ) όπως και το σχετικό οπισθόφυλλο φωτορεπορτάζ, αν και αυτό έγινε με ολιγοήμερη καθυστέρηση για προφανείς τεχνικής φύσεως λόγους. Εκείνο το οποίο με συγκίνησε ιδιαιτέρως ήταν οι τελευταίες παράγραφοι του δημοσιευμένου κειμένου.....

«Στο μνημείο που βρίσκεται στην περιοχή (Βίτσι), κατέθεσαν στεφάνια δεκάδες πατριωτικές, βασιλικές, ομογενειακές οργανώσεις, φορείς, μεταξύ των οποίων και η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας. Την τελετή οργάνωσε και παρουσίασε ο ακούραστος πρόεδρος της ΕΑΑΣ Φλώρινας κ.Παντελής Τζώτζης. Για τους προσκυνητές από την πόλη της Φλώρινας εκτός του ότι κατεγράφησαν σημαντικές απουσίες, αποτέλεσε μνημόσυνο για τον Μεγάλο Απόντα τον (αδερφό του πατέρα μου) Ηλία Ρασάικο ο οποίος οργάνωνε μέχρι πέρυσι την εξόρμηση στο Βίτσι. Το όνομα του και τα πεπραγμένα του ακούστηκαν πολλές φορές στις παρέες των συμπολιτών μας αλλά και άλλων προσκυνητών που δεν γνώριζαν τον (πρόωρο) χαμό του»
Απορία πρώτη
Ονοματεπώνυμα οι κύριοι που καταθέτουν στεφάνι τιμώντας την μνήμη των νεκρών ηρώων δεν έχουν?
Απορία Δεύτερη
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν καταθέτει στεφάνι? Αντιθέτως προς Τιμή της καταθέτει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Γιατί αυτή η σημαντική απουσία? Τι και ποιους φοβάστε?
Το κείμενο συνεχίζει (αυθαίρετα κατά την γνώμη μου) αμαυρώνοντας όλα τα προηγούμενα «Κόντρα μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΛΑ.Ο.Σ. (! ?) συνεχίστηκε καθώς στελέχη της πρώτης γιούχαραν (!) στη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ στη Φλώρινα (πάλι ανώνυμα χωρίς ονοματεπώνυμο).Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν «και μέλη του κοινοβουλίου διακριτικά» (πάλι ανώνυμα χωρίς ονοματεπώνυμο), αποφεύγοντας όμως να τραβήξουν την προσοχή.» Εδώ τελειώνει το κείμενο.
Παρατήρηση πρώτη. Το κείμενο πλην τελευταίας παραγράφου αποτελεί πιστό αντίγραφο ενός κειμένου της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος από την τοπική εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα της Φλώρινας.
Παρατήρηση δεύτερη. Το εάν προηγήθη προηγούμενη συμφωνία για την αναδημοσίευση μεταξύ των εκδοτών δεν το γνωρίζω. Εκείνο που γνωρίσω είναι ότι
Παρατήρηση τρίτη. Παρουσιάζονται ανωνύμως βουλευτές, αντιδήμαρχος και πρόεδρος την Φλώρινα όπως και ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. στη Φλώρινα. Προς τι τόση «ανωνυμία»? Εμάς ιερέας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας δεν μας βάπτισε?
Παρατήρηση τέταρτη ορισμένοι «στρουθοκαμηλίζοντας» ίσως να κρύβονται πίσω από τα γραφόμενα διότι δεν αναφέρουν τα ονοματεπώνυμα των «εκπροσώπων του Κοινοβουλίου που «διακριτικά» τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή μνήμης προφανώς για να προστατευτούν στην ανωνυμία του δημοσιεύματος παρότι εκλεγμένα δημόσια πρόσωπα με την ψήφο του λαού της Φλώρινας και της Καστοριάς.
Παρατήρηση πέμπτη. Για την περίφημη αναφορά στην «κόντρα Χρυσής Αυγής και εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ.» (ΛΑ.Ο.Σ. με τελεία αγαπητέ εκδότη ανάμεσα στα κεφαλαία γράμματα γράφεται όχι «ΛΑΟΣ ») τα γιουχαρίσματα αφορά κατ εμέ προσβολή στο Ιερό χώρο της εκδηλώσεως διότι ο χώρος αυτός δεν αποτελεί γηπεδικό χώρο ούτε χώρο εκτόνωσης κάθε κομματικού ή παρακομματικού απωθημένου. Αποτελεί χώρο ιερής μνήμης και όχι χώρο εκτόξευσης προσβλητικότατων συνθημάτων όπως «προδότες αλήτες πολιτικοί» που εκστόμιζαν οι κύριοι της χρυσής αυγής.
Παρατήρηση έκτη. Μάλιστα οι κύριοι της χρυσής Αυγής με τις παρέες τους γνωρίζοντες κι άλλα δημόσια πρόσωπα στη συγκέντρωση ουδεμία ανάλογη προσβλητικού τύπου προσφώνηση δεν εκτόξευσαν στους παρευρισκόμενους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (Κωνσταντινίδης και Τζικαλάγιας) οι οποίοι ευρίσκονταν «διακριτικα» για να χρησιμοποιήσω την έκφραση του εκδότη, ή στους εκλεγμένους με την Νέα Δημοκρατία αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΔΔ Φλώρινας (Λουκάς-Ρόζας)... Προς τι τόσο μένος επιλεκτικά προς τον εκπρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ. και όχι στους «διακριτικά παρευρισκομένους βουλευτές Φλώρινας και Καστοριάς στον αντιδήμαρχο ή μάλιστα στον πρόεδρο Φλώρινας ο οποίος συνομιλούσε με στελέχη της Χρυσής Αυγής? Κρύβεται καμιά υπόγεια διαδρομή?
Παρατήρηση έβδομη. Το μονομερές «γιουχάισμα» σε ένα χώρο εναπόθεσης Τιμής και Δόξης των ηρώων νεκρών προγόνων μας αν δεν υποκρύπτει κομματική σκοπιμότητα ή ιδιοτέλεια μερικών, αποκαλύπτει τον προβοκατόρικο ρόλο κάποιων υπό τη «διακριτική» παρουσία ή ανοχή Κοινοβουλευτικών ή αυτοδιοικητικών εκπροσώπων και μάλιστα εκλεγμένων βουλευτών αντιδημάρχων η του πρόεδρου του ΔΔ Φλώρινας.
Αναρωτιέμαι ...;
1 εάν αυτά τα αίσχη (γιουχάισμα) γίνονται τις ημέρες μνήμης τιμής δόξης και ευγνωμοσύνης προς τους νεκρούς ήρωες του Ε.Σ. στο Γράμμο ή στο Βίτσι «εν καιρώ ειρήνης» τι άλλα αίσχη θα βλέπαμε «εν καιρώ πολέμου» από συνέλληνες ανεξαρτήτου πολιτικής, στα αιματοβαμμένα με αίμα Ελλήνων βουνά μας από άτομα συγκεκριμένων πολιτικά χώρων? Η πολιτική, το πολιτικό κόμμα είναι πάνω από την πατρίδα ή η πατρίδα είναι υπεράνω από κάθε μικροκομματική η παρακομματική σχέση ή σκοπιμότητα? Οι ανωτέρω παρευρισκόμενοι κοινοβουλευτικοί ή αυτοδιοικητικοί παράγοντες συμφωνούν με το απαξιωτικό γιουχα της χρυσής αυγής αλήτες προδότες πολιτικοί? Ουδεμία αντίδραση δεν είδα ούτε άκουσα από τους παρευρισκομένους... Κύριε Κωνσταντινίδη, κύριε Λουκά, κύριε Ρόζα ουδεμία αντίδραση ουδεν είδα ουδέν άκουσα εκ μέρους σας ....
2 Η απάντηση που έδωσα σε όλους εκείνους οι οποίοι κατά βαρβαρική -μη ελληνιστί- συνήθεια γιουχαίζαν απάνω σε ένα ιερό τόπο είναι ότι κατέθεσα τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες πεσόντες ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και με την ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Τυγχάνει να εκπροσωπώ ένα μικρό πολιτικό κόμμα τον ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργιου Καρατζαφέρη. Παρά τις αντιρρήσεις κομματικών ανωτέρων στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ., καταθέσα το ελάχιστο της ευγνωμοσύνης που νιώθω προς τους νεκρούς ήρωες του Ε.Σ. και της Ελληνικής Χωροφυλακής Εκείνοι ή έλληνες ήρωες οι οποίοι έσωσαν στην κυριολεξία με αυτοθυσία από βέβαιο θάνατο η γενιτσαρισμό τον 9χρονο τότε πατέρα μου κατά την διάρκεια εκκένωσης των χωριών του σημερινού Δήμου Βιτσίου ενάντια στην ξενοκίνητη κομουνιστοσυμμοριτική ανταρσία όπου Θεού θέλοντος έληξε στο όρος Βίτσι.
3 Εναπόθεσα ευγνωμοσύνη σε όλους εκείνους οι οποίοι θυσιάστηκαν για να μην οδηγηθεί στην εκπόρνευση ή στο σημερινό γενιτσαρισμό η πατρίδα μου, κατά συνέπεια και η οικογένεια μου, στις ορέξεις του κάθε ξενοκίνητου κομουνιστοσυμμορίτη Ζαχαριάδη, με την υποκίνηση του Τίτο και το άδειασμα τους από το ερυθρό φασισμό του Στάλιν
4 Ευτυχώς ηττηθήκανε οι σύντροφοί τους στο Γράμμο και στο Βίτσι για να χρησιμοποιήσω μία ρήση ενός συντρόφου τους ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα ... Μα δυστυχώς υπάρχουν ακόμη ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ανεγκέφαλοι οι οποίοι γιουχάιζαν στο Βίτσι λές και ευρίσκοντω εις ποδοσφαιρικόν γήπεδον ή εις παρακομματική αγελαία διαδήλωση! Εύχομαι η ιστορία , ο ελληνικός λαός να τους ανταμείψει όπως τους αρμόζει είτε αυτοί ανήκουν στην χρυσή αυγή είτε είναι «ανώνυμες παρέες» είτε σε εκείνους που έβλεπαν διακριτικά στα περιξ ή εικάζω τους υποκινούσαν με τον απαθή τρόπο η στάση τους.
Την επομένη φορά κυριοι «δεν θα σας ενοχλήσω» Θα καταθέτω στεφάνι και θ' ανάβω το καντηλάκι στο παρακείθε παρεκκλήσι, νωρίς τα ξημερώματα, πρίν χαράξει τότε όπου οι ψυχές των πεσόντων ηρώων φτερουγίζουν νοερά προς το Βίτσι. Χωρίς φανφάρες, χωρίς επισημότητες, χωρίς αυτοπροβολές, χωρίς στεφάνια για το δήθεν μα κυρίως απαλλαγμένος απο τα «λεβέντικα ..... γιουχαίσματα» σας, τύπου «αλήτες προδότες πολιτικοί».Το οφείλω στην Πατρίδα μου, το οφείλω στους νεκρούς Έλληνες ήρωες του Βιτσίου, το οφείλω στην οικογένεια μου το οφείλω στο θείο μου Ηλία Ρασάϊκο.
Ας είναι Ελληνες πατριώτες («ανένταχτοι ή ενταγμένοι»). Όλοι κάνουνε λάθη στην εν ζωή πορεία .....Ουδείς αλάθητος ειδικά όσοι φανερά ή πισώπλατα «γιουχαίζουν ή ΜΟΥΓΚΑνίζουν» σε ιερούς τόπους θυσίας των Ελλήνων προγόνων μου.
Ρασάικος Λάζαρος του Δημητρίου
μέλος ΛΑ.Ο.Σ. Φλώρινας

23 σχόλια:

  1. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς ηττηθήκανε οι σύντροφοί τους στο Γράμμο και στο Βίτσι για να χρησιμοποιήσω μία ρήση ενός συντρόφου τους ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα ... Μα δυστυχώς υπάρχουν ακόμη ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ανεγκέφαλοι TOY APOLIUVMENOY KKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O μελιγαλάς ήταν η αρχή... φασίστες - προδότες άντε στον Σκόμπυ και τον Βαν Φλιτ σας. όπως οι πρόγονοι σας έτρεχαν στους Πέρσες, προσκυνούσαν τους Τούρκους και γίνονταν Γερμανοτσολιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς ηττηθήκατε σύντροφοι και οι μανάδες μας δεν εργάζονται στα μπορντέλα της δυτικής ευρώπης!Μιλάτε κι από πάνω κονσερβοκούτηδες!Κόκκινα φασιστάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον ανωνυμο 8 Σεπτεμβρίου 2011 7:17 μ.μ.

    Να σε ρωτησω μια απορια που εχω...οι σερβιδες εγιναν πουτανες?οχι, μαλλον οχι και οι ελληνιδες, εκτος αν ηθελαν καποιες...
    Α, και για να μην ξεχναμε τις πορνες του (καπιταλισμου) αμερικανικου στολου την δεκαετια του '50 και του 60' στον Πειραια και αλλου!Γι' αυτο τα παραμυθια για "πουτανες" να τα λετε αλλου.
    Το θεμα ειναι οτι καποιοι πολεμουσαν για μια καλυτερη κοινωνια(ΕΑΜιτες-Ελλασιτες) και καποιοι για να ζησουν καλα στην κατοχη και για να παρουν τα χωραφια των γειτονων τους(αλλωστε απο εκει βγηκε η ρηση του λαου "γερμανοτσολιαδες" για τα αθανατα ελληνικα παλληκαρια).
    Και τελος, ας μη ξεχνανε πριν τον εμφυλιο τη 'λευκη' τρομοκρατια των "πατριωτων"...αλλωστε οι εδω τοπικοι οπαδοι του ΛΑ.Ο.Σ. και λοιπων φασιστικων οργανωσεων ξερουν να τραμπουκιζουν, να βασανιζουν και να ρουφιανευουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΒΟΡΕΙΑ. ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΕΡΘΗΚΕ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΤΕ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MONO KOYMMOYNISTES POLEMISAN TOYS GERMANOYS? A RE PATRIDOKAPILOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9 Σεπτεμβρίου 2011 1:25 μ.μ.

    Καλα πλακα κανεις?το ΚΚΕ σε ολη την Ελλαδα πολεμουσε για την αυτονομη Μακεδονια? Μαλλον εκτος απο ανιστοριτος εισαι και κλασικος "πατριωτης". Ξυπνα φασιστακο...
    Αντε αυτοι ειναι γυφτοσκοπιανοι...(οπως λες),εσυ τι εισαι ρε ελληναρα?ασε, φανταζομαι στις φλεβες σου κυλαει το 'αρχαιο' ελληνικο αιμα (περικλης,αλεξανδρος,αριστοτελης κλπ)...μονο πες μας απο που ηταν οι παππουδες σου ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΣΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ? ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΚΚΕ είναι το κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος.Όπως και το ανάλογό του στην Κύπρο,το ΑΚΕΛ,που τορπίλισε τον αντιαποικιοκρατικο΄αγώνα της ΕΟΚΑ ονομάζοντάς τον τρομοκρατικό και συνέτρεχε τις αγγλικές αρχές κατοχής στην προσπάθεια που έκαναν για την ανακάλυψη του στρατηγού Γρίβα.Το ΚΚΕ πρώτο ήρξατο χειρών αδίκων.Αυτό ξεκίνησε το συμμοριτοπόλεμο στις 31 Μαρτίου του 1946 με την αιματηρή επίθεση στο Λιτόχωρο.Είναι το κόμμα του μίσους και της βίας πιστό στη ρήση του κακούργου Λένιν επί τη βάσει της οποίας ηθικό είναι ό,τι συμφέρει στο κόμμα.Σκεφθείτε μόνο τα θύματα του...πατερούλη Στάλιν!Κι έχουν το απύθμενο θράσος,μετά τόσα χρόνια,οι άνθρωποι που βύθισαν την Ελλάδα στον όλεθρο και το αίμα να μιλάνε κι από πάνω και να ζητάνε και τα ρέστα!Αιδώς Αργείοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Τίτο τότε έσπερνε κόκκινα σταλινικά φασιστόσπορα βλ σνοφ και σήμερα φυτρώσαν τα μάυρα φασιστόμουτρα των βαλκανίων βλ ΓΚΡΟΕΒΣΚΙ σκόπια , παρέα με τις "ντοπιες ορχιδέες" στα χρώματα του ουράνιου τόξου...ξεφτίλες κομουνιστές απολιθώματα ΌΛΟ μπλα μπλά με λένιν και σταλιν και στην τζέπη φασιστόμουτα με καπιταλιστικές καταθέσεις ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε φασισταριά γιατί δεν αντιληφήκατε ακόμη ότι ξεπεραστήκατε από την ιστορία, ότι ταπεινώσατε το λαό μας από τότε που ο οθωνας παρίστανε τον βασιλιά της ελλάδας, γιατί ρε μοναρχοφασισταριά συνεχίζετε να μας προκαλείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για το σχολιο 9 Σεπτεμβρίου 2011 3:31 μ.μ.

    Καταρχην οτι μια μεριδα του λαου ψηφισε ενα κομμα οπως το ΛΑΟΣ δεν σημαινει και αυταποδειχτα οτι αυτο το κομμα ειναι δημοκρατικο!Ας μη ξεχνας οτι και ο Χιτλερ στη Γερμανια ειχε παρει ενα σεβαστο ποσοστο στις εκλογες(το θαυμα των μικροαστων).Αρα, το αν ειναι φασιστικο ενα κομμα το κρινεις απο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του και απο τα πιστευω των μελων τους και οχι απο τις ψηφους τους.

    Για το σχολιο 9 Σεπτεμβρίου 2011 7:22 μ.μ.
    Το ΚΚΕ επιτεθηκε στο Λιτοχωρο ως απαντηση στη λευκη τρομοκρατια που ακολουθησε τη συμφωνια της Βαρκιζας.(Κατα τη γνωμη μου λαθος μεγαλο η επιθεση αυτη.το ξεκαθαρισμα επρεπε να γινει πολυ πιο πριν οταν το ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ ηταν παντοδυναμο)

    Και τελος, σταματηστε να μπερδευτε ολους τους κομμουνιστες και αντιεξουσιαστες με τα σταλινια του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ώστε οι ψυχές φτερουγίζουν στο Βίτσι ε; Λες να πηγαίνουν εκδρομή για να μαζέψουν μαργαρίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι λάθος απλό η επίθεση στο Λιτόχωρο ανώνυμε των 2.43 αλλά έγκλημα καραμπινάτο στα οποία είναι συνηθισμένο το ΚΚΕ.Όσο για σας,τους όψιμους αναθεωρητές του σταλινισμού που βρήκατε ιδεολογικό καταφύγιο στα αποκόμματα του ΣΥΡΙΖΑ,του Κουβέλη και στους σταύλους της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς,σας είδαμε.Υποστηρικτές των τρομοκρατών και των κουκουλοφόρων,των α΄θλιων υποκειμένων που καίνε την ελληνική σημαία,των φιλοσκοπιανών αυτονομιστών.Αντίπαλός σας τώρα δεν είναι η μπουρζουαζία του πατερούλη Μαρξ αλλά ο εθνισμός.Η αγάπη προς την πατρίδα για την οποία σας πιάνει αλλεργία.Απάτριδες και ανθέλληνες.Αυτή είναι η αριστερά.Μηδενισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12 Σεπτεμβρίου 2011 7:09 μ.μ.

    Η εθνικη ενοτητα ειναι αυταπατη.Τα κρατη-εθνη ειναι δημιουργημα του 19ου αιωνα, ΞΥΠΝΑ!
    Οι προλετραριοι και οι ανθρωποι δεν εχουν πατριδα
    Ο κοσμος δεν χωριζεται σε εθνη αλλα σε ταξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά εσείς οι αριστεροί έχετε υποστεί τέτοια και τόση ψυχική διαστροφή που μάλλον αποτελεί ματαιοπονία να διαλέγεται κανείς μαζί σας!Η αγάπη προς την πατρίδα είναι έμφυτη όπως και το θρησκευτικό συναίσθημα.Αλλά εσείς παραδέχεστε μόνο την ύλη.Ό,τι δεν είναι υλικό για σας δεν υπάρχει.Και φυσικά γελοιοποιείστε!Σας αφήνουμε λοιπόν με τις φαντασιώσεις σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΖΕΠΕΣ15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:52 μ.μ.

    θα αποκομουνιστικοποιηθεί η Ελλάδα σας αρέσει δέν σας αρέσει λίαν συντόμως. Η μοναδική "κομουνιστικη " χώρα όπου τα εξωκοινοβουλευτικά και εσωκοινοβουλευτικά απολιθώματα την έφεραν στην χρεοκοπία παρέα με τα σαπισμένα κόμματα εξουσία πασοκ και νδ .νιωθουν οτι χρεοκοπουν οι ίδιοι της αριστεράς με αδήλωτα καπιταλιστικά κεφαλαια στην...εφορία. ¨ολα τα "κάστρα της αριστεράς πέφτουν το ένα μετά το άλλο..συντροφάκια της συμφοράς ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ και εσείς με τα περίπτερα του περισου ακόμη πουλάτε σκουριασμένα ανταλλακτικά και...αρχσπάστη. Ζείτε ένα αιώνα πίσω Η ιστορία σα ς έχει διαγράψε όσα ...μπάρμπεκιου ή νταουλια κατεβάζετε σε πλατείες η πορείες. Είστε απουλητο προιόν στην συνείδηση του ελληνικου λαού...όσο για εσένα που κυνηγάς πεταλούδες σε λίγο θα σε κυνηγάει εκείνο το έπιπλο με το σχοινί το γνωρίζουν οι κονσερβοκουτηδες σφαγείς του ελληνισμου κομουνιστές εγκληματίες ....ο ερυθρός κομουνισμός σας δέν περνάει όσα φλέρτ με λαθρομετανάστες κι εάν κάνετε.....η αριστερα είναι η απάτη του λαού είστε συμφεροντολόγοι και το μόνο ιδανικό σας είναι ΠΏΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ..ΑΠΑΤΕΩΝΕς ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΑς ΣΥΜΦΟΡΑς ΕΙΣΤΕ...με αφελή φοιτοπαιδα που τα σπουδάζουν οι ταλαιπωροι γονείς τους για να γεμίζουν τις πορείες....χονδρε στην φλώρινα είστε τριες χονδροι και ο κούκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΖΕΠΕΣ είπε..."

    Η διαπιστωση σου οτι "τα εξωκοινοβουλευτικά απολιθώματα" φταινε για τη χρεωκοπια πως βγαινει?Μπορεις να το εξηγησεις με λογικα επιχειρηματα?η το μυαλο σου φτανει μεχρι τα κονσερβοκουτια και τις κρεμμαλες φασιστακο?
    Πρωτα απ ολα ποιος σου ειπε οτι οι αριστεροι ειναι το περιπτερο του περισσου?ξυπνα κολλημενε Φλωρινιωτη!
    Τελος, για πες μας εσυ ποια ειναι η ιδεολογικη προταση σου και τα πιστευω σου?ειδαμε και τον καπιταλισμο τι ωραια που τα καταφερνει...η ευημερια που απολαμβανεις ειναι εις βαρος αλλων λαων και ανθρωπων που πεινανε, αλλα που να το καταλαβει το γεματο φασισμο και εθνικισμο κεφαλι σου...
    Παλι καλα που το ποσους αριστερους εχει η φλωρινα δεν εχει καμια σημασια για την εξελιξη της κοινωνιας...
    Οσο για εκείνο το έπιπλο με το σχοινί θα σου θυμησω το πρωτο σχολιο:
    ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ....για να θυμασαι οτι αν δεν ηταν τα αγγλακια και τα αμερικανακια που παντα προσκυνουσατε ψευτοπατριωτες και εσυ εκει θα ησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11.37 ειστε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ...Ο ΠΕΡΙΣΣΌΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΟΒΙΟΙ Γ.Γ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΑΡΜΙΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΕ ....ΓΙΑΤΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΗΣ Α Π Ε Λ Υ Σ Ε ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ? ... ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ...ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΙΔΑ... ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΣΑΣ? ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ Κομουνιστές Κουρασμένοι Συμφεροντολόγοι....όσο για τις ένοιες ελευθερία δημοκρατία κ.α. να σε δω να πολεμάς στην πρώτη γραμμή κάτω απο την ελληνική σημαία όχι κατω απο το σφυροδρέπανο της δεξιάς τζέπης σας που ούτε στην μόσχα το έχουν διαγράψει.....Που σπουδάζει η κόρη της παπαρήγα και όλων αριστερών πολιτικών ? ΣΤΑ Α Μ Ε Ρ Ι Κ Α Ν Ι Κ Α ΚΟΛΛΕΓΙΑ....ΚΟΡΟΊΔΟ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΙΧΟ ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ ΜΕ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΏΝΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠΙΤΑΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΜΠΛΑΜΠΛΑΔΟΥΡΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΓΚΕΜΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΝΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΌΜΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΠΟΛΣΒΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΣΑΣ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ......ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή