Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

9 το πρωί στη Μ. Αλεξάνδρου...


Φίλος αναγνώστης της Florine@ μας έστειλε την παραπάνω πολύ χαρακτηριστική φωτογραφία από την οδό Μ.Αλεξάνδρου σήμερα το πρωί. 

13 σχόλια:

  1. μπράβο Δημαρχάρα!! το κατάφερες και αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος κινείται με ποδήλατο, γι'αυτό δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. otan diploparkarate kai dhmioyrgoyntan pali kinhsh o dhmarxos eftaige?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ήταν όμως το Μέγαρό του μπροστα στο κεντρικό ούτε θα του περνούσε απ΄ το μυαλό να βάλει κολωνάκια,για να μην κολλήσει η αυτού μεγαλειότης στην κίνηση... Μπράβο Γιάννη,λαμπρά,εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πάρετε ποδήλατα ρε! Επειδή ο κάθε καφράκος Φλωρινιώτης θέλει να παρκάρει έξω από το μαγαζί στο οποίο θέλει να ψωνίσει, θα τον περιμένουμε όλοι από πίσω του σαν μαλάκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουτε τα κολωνακια ουτε τα διπλοπαρκαρισματα. Γιατι στα ακρα? Χωρις κολωνακια αλλα με αυστηρη αστυνομευση απο την ΤΡΟΧΑΙΑ. Δηλαδή δεν είμαστε ικανοι ούτε γι αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι το νέο σύστημα εκπαίδευσης κυκλοφοριακής αγωγής για γάμους, βαφτίσια και λοιπές εκδηλώσεις. Σε καθημερινή βάση, μαθαίνουμε πως πρέπει να κινούμαστε με το όχημά μας σε ανάλογες περιστάσεις.

    Ο δήμαρχος είναι προχωρημένος και με όραμα. Αμέσως εσείς να τον κατηγορήσετε!

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ποιο λόγο έπρεπε το τριαξονικό να κινείται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Να απαγορευτεί η διέλευση μεγάλων τροχοφόρων στο κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα κολονάκια ο Βοσκόπουλος τα έβαλε για γινάτι και κόντρα με τον Τότη μόλις πήρε τον Λίγκο. και τα έβαλε μετά και παραπάνω για να μην τον καταλάβουμε. χαχαχαχαχα τέτοιος κουτοπόνηρος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ego pantos apo to na gemisoyme astynomia protimo kolonakia. ektos an kapoioi logo sxeseon theoroyn oti tha ekanan ta strava matia. mipos na balete kai fotografies apo tis ores poy ola einai omala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλώς ή κακώς, δε βαριέσαι.. στο πρώτο χιόνι θα φανεί το μέλλον τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α, να στο βάθος βλέπω και τη Δημοτική Αστυνομιά. Καίει βενζύνη γιατί λέει είναι τζάμπα.
    Αλήθεια τι αρμοτιότητες έχει και ποια η δραστηριότητά της; Πόσο κοστίζει στος δημότες της Φλώρινας; Μήπως έχει επιβάλει ευταξία στην δημοτική αγορά; Μήπως μεριμνά για την ασφάλεια των μαθητών γύρω από τα σχολεία; Γιατί την ώρα που σχολάει το σχολείο κοντά στα αστικά γίνεται της κακομοίρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή