Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

27η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτ. Μακεδονίας


Το Επιμελητήριο Κοζάνης και ο φορέας διαχείρισης του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης» έχουν την τιμή και τη χαρά να σας ενημερώσουν ότι η 27η «Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», ανοίγει τις Πύλες της από 23 ως 28 Σεπτεμβρίου 2011, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Φορέων, στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης (6ο χλμ Κοζάνης – Πτολεμαίδας).

Η Έκθεση αυτή διοργανώνεται για εικοστή έβδομη κατά σειρά χρονιά και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς καθιερώθηκε ως η μοναδική Περιφερειακή Γενική Έκθεση, όπου παρουσιάζεται κάθε χρόνο στο ευρύ κοινό η Τοπική Παραγωγή αλλά πολλά καινοτόμα είδη του εμπορίου.
Στην ετήσια αυτή γενική Έκθεση, συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότερες από 120 επιχειρήσεις που προέρχονται από όλους τους οικονομικούς κλάδους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποτελεί απλά μια προσπάθεια προώθησης και πώλησης προϊόντων, αλλά κυρίως μια ουσιαστική αφορμή να γνωρίσουν οι χιλιάδες επισκέπτες και ο ντόπιος πληθυσμός τις δυνατότητες και τα επιτεύγματα της δραστηριότητας της βιοτεχνίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, κατά κύριο λόγο, και παράλληλα των άλλων περιοχών της χώρας, από τις οποίες προέρχεται σημαντικός αριθμός εκθετών.
Υποστηριζόμενη από ένα δυναμικό πρόγραμμα προβολής και παράλληλων εκπολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, αλλά παράλληλα εκμεταλλευόμενη την εμπειρία των πολυετών προηγούμενων διοργανώσεων, η 27η «Έμπορο-βιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», αναμένεται για άλλη μια φορά, παρά την τεράστια οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα, να συγκεντρώσει πλήθος επισκεπτών και εμπορικών αντιπροσώπων και να δώσει έτσι την ευκαιρία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να ενισχύσουν την εξωστρέφεια και τη θέση τους στη σύγχρονη αγορά. 
Δεκάδες επιχειρήσεις, από τις πλέον δραστήριες της περιοχής -και όχι μόνο-που θέλουν να διατηρήσουν ενεργή την παρουσία τους στην αγορά αναμένεται να δώσουν και φέτος το παρόν τους, παρουσιάζοντας στους χιλιάδες επισκέπτες τα νέα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική τους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής, το κόστος, τους χώρους, τον εξοπλισμό, τις παροχές κ.λ.π. μπορείτε άμεσα να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης στα Κοίλα, στα τηλέφωνα: 2461045978, 45980, 45982, αλλά και στη Δ/νση του Επιμελητηρίου στο τηλ. 24610 41693, Ι. Φαρμάκη 2 Κοζάνη.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν ως τις 30 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου