Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω, κ.Αντωνιάδη


Αγαπητέ κ.Αντωνιάδη,
Την απάντηση που επιχειρείτε να δώσετε στη Florine@ θα έπρεπε να την απευθύνετε στους Δημάρχους Αμυνταίου, Πρεσπών και Φλώρινας όταν ενώπιον σας και με ιδιαίτερα οξύ ύφος χρέωναν στον Περιφερειάρχη 

Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακή και τον Αντιπεριφερειάρχη Δ.Ηλιάδη την άδικη απομόνωση της Φλώρινας και την εξαίρεσή της, από έργα του ΕΣΠΑ.
Σε ό,τι αφορά τις ευθύνες των βουλευτών Ευσ.Κωνσταντινίδη και Γ.Λιάνη (αυτούς νομίζουμε ότι εννοείτε) αν εκτιμούν ότι θίγονται από τους ισχυρισμούς σας, οφείλουν να απαντήσουν. 
Τελειώνοντας, βλέπουμε με έκπληξη ότι στην απάντησή σας δεν υπάρχει ούτε ίχνος αυτοκριτικής αλλά απεναντίας παλαιοκομματικοί ισχυρισμοί ότι για όλα φταίνε πάντοτε κάποιοι άλλοι. Την αναφορά σας για "παραπληροφόρηση" μπορούν αβίαστα να την κρίνουν οι αναγνώστες της Florine@ παρακολουθώντας τα video που παραθέσαμε και βγάζοντας τα συμπεράσματά τους. Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω.
Συντακτική ομάδα Florine


8 σχόλια:

  1. Αυτήν την πόλη την διοικούν νάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΦΛΩ;
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ 52% ΣΤΗΝ ΑΝΦΛΩ;
    ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΦΛΩ;
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΦΛΩ;
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΚΗΣ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΕΒΕ;
    ΔΗΜΑΡΧΕ,ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπείτε στη ιστοσελίδα

    www.anko.gr Aναπτυξιακή Kοζάνης

    και στην ιστοσελίδα

    www.anflo.gr Αναπτυξιακή Φλώρινας

    Συγκρίνετε το περιεχόμενο και απλά μελαγχολήστε για το επίπεδο ενημέρωσης της Αναπτυξιακής Φλώρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο κ.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ;ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ,ΕΚΘΕΣΕΙΣ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ κ.λ.π.ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΤΥ;ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ, ΑΦΟΥ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΝΑ ΔΑΠΑΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝ.ΦΛΩ. (ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΗ) ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΙΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 2011-12 ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΕΟΝ.Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΩΦΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝ/ΡΧΗΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ,Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πάντα λαϊκιστής,(παρά λίγο υποψήφιος βουλευτής)κ.Αντωνιάδης,ποτέ δεν φταίει.Γιάννη ξεπέρασες τα όριά σου.Μήπως πρέπει να σκέφτεσαι την αποχώρησή σου από την πολιτική?Επιτρέπετε για προσωπικούς λόγους τον κ.δήμαρχο Αμυνταίου και τον κ.Βοσκόπουλο να λένε ότι θέλουν ασύστολα και για όποιον θέλουν?Ξέρουμε ότι αυτός που δεν έχει να παρουσιάσει έργο τότε μόνο καταγγέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΑΚΗ;
    ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ. ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.
    ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ ΟΜΩς ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΊΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΙ ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΝΠΕΡΙΦΟΡΑ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!
    ΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
    Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.
    Ο κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ είσαι η προσωποποιημένη Σ...... της Φλώρινας. Τί άλλο να σου πεί ο κόσμος για να παραιτηθείς - αποσυρθείς οριστικά απο την πολιτική ? Οι εποχές Κορτσάρη και βοσκού πέρασαν ανεπιστρεπτί Τί άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι αναδύετε όλοι σας έντονη δυσωσμία ? απλά παραιτήσου και γύρνα πίσω σε κανένα δημοτικό σχολείο να δουλέψεις ...αρκετά έκαμνες τουρισμό σε νομαρχία και περιφέρεια..Ολοταχώς πίσω στα θρανία και πολύ σου είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή