Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Απάντηση Θ.Σουμπάση στις τελευταίες δηλώσεις Αναστασιάδη


Από το Θ.Σουμπάση λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή, ως απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις του Προέδρου της Μελίτης Π.Αναστασιάδη:  

"Είναι ευχάριστο ότι η δική μου κυρίως παρέμβαση, όπως ο ίδιος μαρτυρά στην επιστολή του αναφερόμενος ονομαστικά μόνον σε εμένα, υπενθύμισε  στον κ.Αναστασιάδη το ρόλο, τον οποίον πρέπει να επιτελεί ως αιρετός, ένα ρόλο που πρέπει να είναι πρώτα και πάνω από όλα ενωτικός και προσανατολισμένος στα πραγματικά –και τεράστια- προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία και τελικά τον οδήγησε στην ανασκευή των δηλώσεών του σε μέσο της ΠΓΔΜ, έστω και χωρίς επιτυχία. Σκόπιμα πάντως διαστρεβλώνει το νόημα και το περιεχόμενο της αρχικής μου δήλωσης όπως σκόπιμα συγχέειτο αυτονόητο δικαίωμα εθνοτικού ή άλλου  αυτοπροσδιορισμού του, το οποίο υπερασπίζονται για όλους όλοι οι δημοκρατικά σκεπτόμενοι πολίτες, με τις ακραίες εθνικιστικές κορώνες του και τον αυθαίρετο και απαξιωτικό εθνοτικό προσδιορισμό των συμπολιτών του.
Είναι επίσης αυτονόητο ότι κάθε είδους ακραίες εθνικιστικές φωνές,από όπου και εάν προέρχονται, είναι καταδικαστέες και πρέπει να απομονώνονται, αν όχι για κανέναν άλλο λόγο, γιατί θα έχουν με μαθηματική ακρίβεια σαν αποτέλεσμα αποκλειστικά και μόνον το διχασμό και την κάμψη του φρονήματος των συμπολιτών μας.  Δυστυχώς για τον τόπο και τους ανθρώπους μας το χορό αυτόν του διχασμού και της ακρότητας τον έσυρε ο ίδιος ο κ.Αναστασιάδης.
Τέλος οι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι από διάφορους ακραίους και περιθωριακούς εθνικιστικούς κύκλους της περιοχής μας, είναι βέβαια χαρακτηριστικές για το επίπεδο των προσώπων που τις ενορχηστρώνουν, αλλά κυρίως δηλωτικές της αγωνίας τους για την ελάχιστη έως ανύπαρκτη επιρροή τους στους πολίτες εξ’ ονόματος των οποίων αρέσκονται να ομιλούν και μάλιστα μονοπωλιακά".
Θόδωρος Σουμπάσης 

13 σχόλια:

  1. "η δική μου κυρίως παρέμβαση"
    ΟΥΑΟΥ!!! ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανέβηκε η ψείρα στο ξύλο και έκανε κουκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τώρα το "σύστημα" αβαντάρει άλλον, πικραμένα μου Λιανορφανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βοσκα να ροσκα εννοει ο προπροηγουμενος φιλος.

    παντως αδικεις τον σουμπαση. τους ετσουξε πολυ ειδικα αυτος. γιατι ειναι ντοπιος και παιρνει μονος του οσες ψηφους παιρνει το τοξο σε 4 εκλογικες αναμετρησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώστε έτσι Θόδωρε ε; "Με δική σου παρέμβαση.. κ.τ.λ.... Χαλάς το προφίλ σου με τέτοιες ανακοινώσεις. Δεν χρειαζόταν αυτό.. και χώρια που οι παρεμβάσεις σου γίνονται από μακριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Σουμπάση;
    Εσύ δεν είσαι εδώ που χορεύεις στη Βεύη, δίπλα στον Ευαγγέλου και στα "στελέχη" - εκπροσώπους του Λιάνη; Ας σε θαυμάσουμε λοιπόν!
    κλικ στο σύνδεσμο κάτω:
    http://www.youtube.com/watch?v=uS7QYOd3iKw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά κάνει και τους ειρωνεύεται φίλε 8.21
    Επειδή τους πείραξε σαν ντόπιος που με σοβαρές τοποθετήσεις τους χαλάει στην πιάτσα στα χωριά. Είδες τι του γράφουν. Για μένα, το έγραψα και αλλού, όσο τον βρίζουν αυτοί, κάτι καλό κάνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όντως 8.21! Τις κάνει από την ΔΕΘ ο Σουμπάσης τις δηλώσεις. Πράγματι από κοντά πονάει περισσότερο, αλλά δεν μπορείτε να τα έχετε όλα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα τον απολαύσετε και από κοντά τον θόδωρο και μάλιστα φορώντας το κοστούμι της εξουσίας!! τέτοια πλάκα θα του κάνει ο ΓΑΠ του Λιάνη χααχαχαχαχαχα.
    εκπρόσωπος της κυβέρνησης στα "Λιάνεια" ο πρόεδρος της ΔΕΘ (ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΌΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ)κ.Θεόδωρος Σούμπασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @11:33

    πάντως η τραγουδίστρια στο
    http://www.youtube.com/watch?v=uS7QYOd3iKw
    τα σπάει.. να τελειώνει αυτη η ιστορία με το ονομα να αρχίσουμε την "συμφιλίωση.." ;) Πολύ κράτησε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 9:15

    Η τραγουδίστρια καλή δεν λέω, αλλά ο Φέρους Μουστάφωβ από την πόλη Στιπ(Štip)/Άστιβος είναι μουσικά κορυφαίος. Παιζεί φοβερά! Αλήθεια ο αναστασιάδης πως θα τον χαρακτήριζε αν ήταν από την Μελίτη; "Μακεδόνα" και αυτόν; Ευτυχώς ζεί στα Σκόπια(Skopje)/Üsküb/Σκόποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή καταλάβατε τι έγινε τώρα; Ο Αναστασιάδης μόνο τον Σουμπάση άκουσε για να συμμαζευτεί. Αυτόν έχει μόνο σε υπόληψη και εκτίμηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπερδεύεσαι (σκόπιμα πιθανότατα) 9:32.
    Το ουρανιο τόξο μόνο η αντίδραση του Σουμπάση το "έτσουξε" και μάλιστα πολύ. Κανενός άλλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή