Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Στ.Παπαναστασίου: Η τηλεθέρμανση έχει γονείς! (video)


Καταπέλτης υπήρξε ο Στέφανος Παπαναστασίου εναντίον του Ι.Βοσκόπουλου κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Με τη  φράση: "η τηλεθέρμανση έχει γονείς!", ο πρώην Δήμαρχος διεκδικεί την πατρότητα του έργου για το οποίο εργάστηκε  μαζί με τη Δ.Ε.Υ.Α.Φ και την ΑΝ.ΚΟ για περισσότερα από 5 χρόνια. Αφού χαρακτήρισε «μίζερη και μικρόνοη» την τακτική του Ι.Βοσκόπουλου στην προσπάθεια απαξίωσης του έργου της προηγούμενης 8ετίας, υπογράμμισε ότι ο Δήμος έχει συνέχεια και αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα μεγάλα έργα που ολοκλήρωσε ή άφησε σε επίπεδο ώριμων μελετών και έτοιμα προς υλοποίηση. Στα παρακάτω video παρακολουθείστε τα πλέον χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης. 










10 σχόλια:

  1. Ηταν ομολογουμένως επιτυχής η θητεία του στο Δήμο Φλώρινας, γιατί όμως μπήκε σφήνα με τις ευλογίες του ιδίου κόμματος ο Βοσκόπουλος και πετάξανε εκτός τον κ. Παπαθανασίου? Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΑΝ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑ-ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
      ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (100 ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ 50)ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΟΥ,ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ.

      Διαγραφή
  2. Ο Στέφανος Παπαναστασίου διαχειρίστηκε με λεπτότητα και σπάνιο πολιτικό ήθος τη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η συμπεριφορά του κ. Βοσκόπουλου , Υπερασπίστηκε το έργο που παρέδωσε και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης σαν πολίτης, χωρίς υπερβολές , ακρότητες και μικροπρέπειες. Ανέδειξε τη στείρα και επικίνδυνη πολιτική του Γιάννη Βοσκόπουλου, ως δείγμα κάκιστης πολιτικής συμπεριφοράς.

    Η πολιτική Γιάννη Βοσκόπουλου, τη τελευταία πενταετία , μας έχει απασχολήσει σε όλες τις εκφράσεις και τις εκδοχές. Αναρωτιέται λοιπόν κανείς αν χρήζει πολιτικής ανάλυσης και ερμηνείας ή αν παρουσιάζει ενδιαφέρον βαθύτερης ψυχολογικής έρευνας για τα αίτια που οδηγούν τους κατέχοντες εξουσία, να συμπεριφέρονται και να λειτουργούν κατά το δοκούν, καταλύοντας θεσμούς και αξίες.

    ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ κρουά - κρουά "το κράξιμο" , Σχόλιο ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ" www.krouakroua.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγκρίνετε ήθος, πολιτικό λόγο και συμπεριφορά. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - βοσκόπουλος : 100 - 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xύμα και τσουβαλάτα τα άκουσε ο Βοσκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στάθη τα ακούς ??? Την επόμενη φορά να προσέχεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η Τηλεθέρμανση έχει πράγματι γονείς, αυτοί είναι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΛΙΤΕΣ και κυρίως ο Παντελής Σολάκης και κόντρα σε όλους τους τότε πολιτικούς. Υπάρχουν τόσα και τόσα έγγραφα από τα Υπουργεία και κυρίως από το γραφείο του τότε Πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή (είναι στην διάθεση του καθενός). Εάν τολμά ο κάθε Δήμαρχος ας βγάλει έστω και ένα έγγραφο που ζητά την Τηλεθέρμανση. Δεν ερχόταν στην Αθήνα να πάρει τα πρώτα χρήματα για την μελέτη (μάρτυρας και ο κ. Σωτήρης Βόσδου ο μόνος που έδειξε ενδιαφέρον). Επίσης καθυστέρησε η παραλαβή της μελέτης απαράδεχτα για ένα χρόνο. Με πολύ φασαρία η μελέτη έγινε για όλη τη πόλη, όπου η Δημοτική αρχή επέμενε για την μισή πόλη. Αυτά τα λίγα προς το παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδαμε όλοι την απεγνωσμένη προσπάθεια του Βοσκόπουλου να οικειοποιηθεί το έργο του κ. Παπαναστασίου. Γνωρίζουμε όλοι προεκλογικά τον "πόλεμο" που δέχτηκε από την παρέα Βοσκόπουλου.
    Ο κ. Παπαναστασίου πρέπει να επιστρέψει στην τοπική αυτοδιοίκηση γιατί έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στον τόπο! Το μεγαλύτερο από αυτά θα ήταν η αποχώρηση του Βοσκόπουλου από την Δημαρχεία. Αν και αυτό μπορεί να γίνει και νωρίτερα από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή