Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Φλώρινας για το νοσοκομείο


Μετά από πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης Φλώρινας και την αποδοχή της από τον κ. Δήμαρχο και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων αποφασίστηκε, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας της 18-4-2011,  η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής  για να παρακολουθήσει, ενημερώσει, προτείνει πάνω στο θέμα της πορείας των θεσμών υγείας στην περιοχή μας.

Κύριο ζήτημα που θα αντιμετωπίσουμε είναι η εξαγγελία της κυβέρνησης για ένα σαρωτικό κύμα συγχωνεύσεων κλινικών και νοσοκομείων στην πορεία υλοποίησης των αποφάσεων για παραπέρα υποβάθμιση μέχρι κατάργηση της δημόσιας υγείας και αντίστοιχα το γιγάντωμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στην Υγεία.
Μέλημά μας θα είναι να ενημερώνουμε τον λαό για τις μεθοδεύσεις σε βάρος του. Να μη δεχτούμε σε καμία περίπτωση την παραπέρα υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας. Να απαιτήσουμε την ουσιαστική αναβάθμιση και ενίσχυσή του.
Καλούμε όλο τον λαό της Φλώρινας να οργανώσει από τώρα την αντίστασή του και απέναντι στην σχεδιαζόμενη «συγχώνευση» του νοσοκομείου Φλώρινας ή κλινικών του.  Καμία υποχώρηση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί Δεν περισσεύει χρόνος!
Καμία θυσία γι αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη.
Δημόσια δωρεάν Υγεία για όλο τον λαό.

1 σχόλιο:

  1. ήδη η λαική συσπείρωση έπρεπε να γεμίσει με πανό το νοσοκομείο και με εκδηλώσεις να ενημερώνει συνεχώς τον λαό ..ο λαός της φλώρινας είναι αυτός που θα υποστούμε το πλήγμα της συγχώνευσης όχι τα δομημένα συμφέροντα που δρούν ανεξέλεγκτα στην περιοχή τα οποία συνεχώς με κάθε αφορμή ή ευκαιρία το υπονομεύουν εδώ και χρόνια για να κλείσει ή για να καταντήσει ..κέντρο υγείας ..συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της λαικής συσπείρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή