Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Έπιασε δουλειά ο Θ.Γερμανίδης


Την 1η του Ερώτηση για την «Ελλιπή χρηματοδότηση των Διευθύνσεων Δασών Φλώρινας», υπέβαλε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν.Φλώρινας Θανάσης Γερμανίδης προς τον Υπουργό Οικονομικών Ι.Στουρνάρα. Το πλήρες κείμενο της ερώτησης είναι το εξής:


6 σχόλια:

  1. κ. Γερμανίδη (ΣΥΡΙΖΑ), κ. Κωνσταντινίδη (Ν.Δ.), κ. Βοσκόπουλε (Δήμαρχε), κ. Ηλιάδη (Αντιπεριφερειάρχη), κ. Υπουργέ Δημόσιας Τάξης, κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! Γιατί ανέχεστε τους ναζί, λάτρεις του Χίτλερ, των Βάφεν ΕΣ-ΕΣ, τους εγκληματίες, δολοφόνους, να παρελαύνουν στην πόλη μας; Να απειλούν ότι θα μας σφάξουν και θα μας κάψουν; Που είσαστε κρυμένοι σαν κότες; Είσαστε η Τοπική Αρχή... σας ψηφίσαμε!!! Βγείτε δημοσίως και πέστε τους κατάμουτρα ότι είναι ανεπιθύμητοι στη Πόλη μας, έχετε "κώλο" να το κάνετε ή είσαστε κι' εσείς κότες; Συμφωνείτε μήπως μ' αυτούς τους κομπλεξικούς μικρόνοους εγκληματίες, δολοφόνους; Μεταξύ αυτών βέβαια, των Χ.Α., δεν υπήρχε ούτε ένας Φλωρινιώτης. Γιατί άραγε; Ακόμη και οι ομοϊδεάτες των ΕΣ_ΕΣ Φλωρινιώτες δεν τολμούν φυσικά να εμφανιστούν δημοσίως, διότι ειναι και αυτοί κότες!!! Ποιός από 'σας συμφωνεί με με τη θέση όλων πολιτισμένων ευρωπαϊκών χωρών, όπου τέτοιες ναζιστικές οργανώσεις, εδώ και πολλές δεκαετίες είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ; Μόνο η Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση. Πάρτε θέση δημοσίως και επισήμως: ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ οι εγκληματίες-δολοφόνοι -HITLER-WAFFEN SS-της Χ.Α. //ΝΑΙ ή ΟΧΙ//?
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το τρενο ρωτηστε κ.Γερμανιδη για το τρενο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όι μάγκες δέν υπάρχουν πιά ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θανασάκο, μάθε πρώτα τα πράγματα πως έχουν και μετά κάνε φιλολαϊκές δηλώσεις, ζήτα πρώτα 1) κονδύλια για την προστασία των δασών, μετά ζήτα προσλήψεις σε δασαρχεία και μετά φτάσε στις υλοτομίες (έτσι για να μείνει και κανένα δεντράκι στα βουνά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κίτσο έχεις γίνει γραφικός πλέον!Άσε και καμία ανάρτηση ελεύθερη απ τα σχόλιά σου που αποκαλύπτουν τα φοβικά σου σύνδρομα!Εκτός απ τη Χρυσή Αυγή υπάρχει και το Ουράνιο Τόξο!Γι αυτό γιατί κάνεις τουμπεκί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή