Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Κλειστός ο δρόμος Κοζάνης-Φλώρινας (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Κλειστή είναι από τις 7:30 το πρωί η Νέα Εθνική Οδός Κοζάνης-Φλώρινας στο ύψος της Πτολεμαΐδας από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του υπουργείου υγείας να μειώσει τον αριθμό των κλινών του "Μποδοσάκειου" Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και να αυξήσει αυτές του "Μαμάτσειου" νοσοκομείου Κοζάνης.

Οι συγκεντρωμένοι από τις 7 το πρωί απέκλεισαν με μηχανήματα του δήμου και τα δυο ρεύματα της Νέας Εθνικής Οδού ζητώντας "να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία εις βάρος του Μποδοσακειου".
Συμφώνα με τη δήμαρχο Εορδαίας, αν ο αριθμός των κλινών δεν επανέλθει στην αρχική του μορφή οι κινητοποιήσεις θα είναι ακόμη πιο σκληρές και με διάρκεια.
Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική στον χώρο και η κυκλοφορία των οχημάτων από Φλώρινα προς Κοζάνη και αντίστροφα γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΛΥΦΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ, ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή