Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Σου μιλάω δυνατά να με ακούσεις!

Πριν πολλά χρόνια δυο πολιτικοί συνυπήρχαν, ο ένας στήριζε τον άλλον!
Ο αρχαιότερος ήταν μπροστάρης με ιδιαίτερες ικανότητες κινήσεις και ελιγμούς κατόρθωνε πάντα να προωθεί τον νεότερο σε σημείο να γνωρίσει κάθε είδους πολιτική επιτυχία και δόξα!
Τα χρόνια πέρναγαν και ο αρχαιότερος απέκτησε την πλήρη εμπιστοσύνη του νεότερου, έτσι κάποια στιγμή τον κάλεσε και του είπε:
Πάρε αυτήν την «αόρατη ασπίδα» να την κρατάς πάντα στο χέρι σου, όσο την κρατάς θα είμαι κοντά σου και θα σε προστατεύω, δεν θα αφήσω ποτέ και κανέναν να σε βλάψει θα είμαι ο «φύλακας άγγελος» σε κάθε στιγμή της πολιτικής σου πορείας.
Ο νεότερος πολιτικός με χαρά την κράταγε για πολύ καιρό, ώσπου ήρθε μια μέρα που αισθάνθηκε πανίσχυρος και δυνατός, έτσι θεώρησε περιττό βάρος την «αόρατη ασπίδα» και έσπευσε ταχέως να την ξεφορτωθεί.
Τους επόμενους μήνες άρχισε να δέχεται βέλη και δόρατα τα ξίφη των πολιτικών αντιπάλων τον κατακερμάτισαν, σύντομα συνειδητοποίησε ότι η αλαζονεία και υπεροψία τον κατέστρεψαν, τότε χαμήλωσε τα μάτια στο χώμα και με δυνατή φωνή είπε:
Δούλος σου τώρα «Άρχοντα», έχω την δύναμη να ομολογήσω πως έσφαλα και μετανόησα οικτρά, την καλοψυχία σου την πρόδωσα… σου μιλάω δυνατά να με ακούσεις!
Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου