Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Μεγάλες προκρίσεις για Μούσια, Άμπα και Μάλο

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τις ΣΑΡΙΣΕΣ σημειώθηκαν το Σάββατο 12/5/18 στους  προκριματικούς αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος. Ο Σωτήρης Μούσιας, η Δέσποινα Άμπα και η Αλεξία Μάλο προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τελική φάση των
αγώνων. Ο Σωτήρης Μούσιας πήρε την πρόκριση χωρίς να αγωνιστεί, καθώς βρίσκεται πολύ ψηλά στον πίνακα αξιολόγησης.
Στους αγώνες που έδωσαν η Άμπα και η Μάλο σημείωσαν μόνο νίκες και έτσι θα βρεθούν μαζί με τον Μούσια σε δύο εβδομάδες στην Καβάλα για να διεκδικήσουν το τρόπαιο μαζί με τους 32 καλύτερους και τις 26 καλύτερες αθλητές/τριες της κατηγορίας. Έτσι, συνέχισαν την παράδοση της ομάδας που τα τελευταία 5 χρόνια πάντα έχει παρουσία στους τελικούς της κατηγορίας αυτής. 
Στους αγώνες, που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, πήραν μέρος 70 αγόρια από τις περιοχές της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας διεκδικώντας τις 7 θέσεις πρόκρισης και 25 κορίτσια των ίδιων περιοχών για 6 θέσεις πρόκρισης.
Από την Φλώρινα αγωνίστηκαν 6 αγόρια και 7 κορίτσια, τα περισσότερα από τα οποία είναι πολύ μικρότερα σε ηλικία από την κατηγορία (U12). Μάλιστα η πιο μικρή, η Παρασκευή Σπανού, μόλις 7 ετών έκανε το ντεμπούτο της στο άθλημα.
Εκτός από τα παιδιά που προκρίθηκαν αγωνίστηκαν τα αγόρια: Ζαχαρίας Ελσάμι, Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Στέφανος Ουλιάρης, Γιώργος Πεσιρίδης, Αναστάσης Γεωργίου, Αλέξανδρος Βασιλείου και τα κορίτσια: Γεωργία Σπανού, Χρυσοστομίδου Ειρήνη και Νεστορία, Δέσποινα Γκέσσα, Σπανού Παρασκευή.
Όλα τα παιδιά, παρά το μικρό της ηλικίας τους έπαιξαν πολύ καλά, σημείωσαν νίκες και έδειξαν ότι έχουν πολύ μεγάλο μέλλον. Από αυτά άλλα αποκλείστηκαν στους ομίλους και άλλα στα νοκ άουτ παιχνίδια. 
Συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά που προκρίθηκαν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους τελικούς, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους προπονητές της ομάδας Λίβιου και Αγγέλα για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου