Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Το εργατικό κέντρο διευκρινίζει


Σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας, σας γνωρίζουμε ότι το εργατικό κέντρο Φλώρινας δεν εποπτεύει το συγκεκριμένο γραφείο και είμαστε εντελώς ανεξάρτητες υπηρεσίες.

Η εργατική εστία είναι Ν.Π.Δ.Δ. και την ευθύνη λειτουργία της, την έχει ο ίδιος οργανισμός στην Αθήνα. Η εργατική εστία διεκπεραιώνει υποθέσεις που αφορούν εκδρομικά προγράμματα, εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού, θεάτρου, βιβλίων κλπ.
Το εργατικό κέντρο είναι Ν.Π.Ι.Δ. και οι αρμοδιότητες του αφορούν την κατοχύρωση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Επικουρικά συμμετέχουμε στην περιφερειακή επιτροπή της εργατικής εστίας και συναποφασίζουμε για τα εκδρομικά και θεατρικά προγράμματα που υλοποιούνται στο νομό μας.

ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Φ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ                                       ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ



1 σχόλιο:

  1. e pos na min bgalei tin oura tou ekso o k.mpiros kai o k.karakolis.san den ntrepontai bgainoun sto radiofono stin tileorasi katigoroun kai meta den exoun kamia sxesi.mipos einai gia tin dimosiotita?giati tzampa ekdromes den tha pigan tote i sta theatra pou simmetexoun epikourika opos lene.exoume ksefigei entelos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή