Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Βιβλιοπαρουσίαση από το 5ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου: «Ένα χάδι από τη Φλώρινα. Στρατιά της Ανατολής: 1916-1918» (Une caresse de Florina. Campagne d' Orient: 1916-1918) που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Γάλλος Γενικός Πρόξενος στη Θεσσσαλονίκη Christian Thimonier.  

2 σχόλια:

  1. Φλώρος Θαλασσινός22 Μαΐου 2011 στις 11:13 μ.μ.

    Γιά άλλη μιά φορά το " 5ο " ξαφνιάζει και ξορκίζει την κατήφεια της Νεοκατοχικής Εποχής
    αλλά μη ξεχνάμε και της προηγηθείσης Παλαιομπουρδολογικής Εποχής των οραμάτων του "Μαζί με τους Μεγάλους της Ευρώπης" και του
    γελοίου Νεποτοσοσιαλισμού του Τρίτου (και όπως
    αποδείχθηκε μακρύτερου) Δρόμου.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια για μια προσπάθεια αξιοζήλευτη και αξιέπαινη. Προτείνω τη διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα: "Σοβαρή εργασία και θετική προσφορά", με διοργανωτές το εκπαιδευτικό προσωπικό του συγκεκριμένου δημοτικού σχολείου της πόλης μας, ομιλητές τους μαθητές και τις μαθήτριες και καλεσμένους εκπαιδευόμενους (μήπως και μάθουν κάτι χρήσιμο) τους αιρετούς άρχοντες της πατρίδας μας, όλων των βαθμίδων. Όχι μόνον του κοινοβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή