Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πλήγμα για το Ωδείο η παραίτηση της Ντ.Δοσίου



Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

1 σχόλιο:

  1. Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. έτσι θα φάει και η Φλώρινα τα δικά της. έτσι φεύγουν όλοι γιατί κανείς δεν αγιάζει στο τόπο του. Φτάνει η μιζέρια. Ας πάψει η Φλώρινα να βρίσκεται σε κίτρινο ύπνο όπως είπε και ο αείμνηστος δημοσιογράφος κ. Τούλιος. Ας προσφέρουμε όλοι στο τόπο μας έστω και το ένα εκατομμυριοστό της προσφοράς της ΚΥΡΙΑΣ ΔΟΣΙΟΥ και όλα θα είναι καλύτερα. Ας προσφέρουμε το ένα εκατομμυριοστό της προσφοράς της ΚΥΡΙΑΣ ΕΥΝΟΥΧΙΔΟΥ, πέρα από τα λάθη της, και ίσως βγει ο τόπος μας από την ομίχλη της κοιλάδας. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΛΑΣΠΗ. Εύκολο είναι να ρίχνουμε λάσπη και να κατακρίνουμε τους πάντες . Καλό είναι να κρίνουμε όχι όμως να κατακρίνουμε. Αν υπάρχει κάτι επιλήψιμο θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Πρέπει να είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε θετική προσπάθεια. ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ; Με τι ασχολούνται οι νέοι στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους και μπορεί να τους κρατήσει μακριά από τα καφέ-internet, ναρκωτικά κ.ά. ; ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι η απάντηση. Και είναι τα μόνα που παράγει ό τόπος μας.
    Ελπίζω η ΚΥΡΙΑ ΔΟΣΙΟΥ να ανακαλέσει την παραίτησή της.
    ΚΥΡΙΑ ΔΟΣΙΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Είστε ΠΡΟΤΥΠΟ για τα παιδιά. Μη σταματάτε να παλεύετε. Τα παιδιά, οι γονείς , οι σκεπτόμενοι πολίτες σας ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. Το ακούτε κύριοι Ηλιάδη, Γιαννάκη και Γιόσκο; Ακούστε την ΚΥΡΙΑ ΔΟΣΙΟΥ. Το μυαλό της είναι πιο μπροστά απ’ όλους μας.
    Τέλος ο σύλλογος «ΟΚΤΑΒΑ» μας έχει δείξει ότι βρίσκεται κοντά σε οτιδήποτε καλό γίνεται στο Ωδείο. Και μη ξεχνάμε, ένας από τους λόγους που ιδρύθηκε, είναι η απαίτηση των γονιών να ΜΗΝ επαναληφθούν φαινόμενα όπου τα παιδιά δεν εξελίσσονταν στις σπουδές τους. Με τις ΚΥΡΙΕΣ ΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΔΟΥ ανέβηκε το επίπεδο του Ωδείου και των παιδιών (350 – 400 ποιό σχολείο έχει τόσους μαθητές;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή