Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων σας ενημερώνει ότι  την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 & ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση των 69 μπλόκων  της νέας αγροτικής
περιόδου, στην αίθουσα ΚΙΛΕΛΕΡ στην Νίκαια όπου θα τεθούν θέματα οργανωτικά και διεκδικητικά, σε συνέχεια του αγώνα των αγροτών για τα μέτρα εξόντωσης που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση στην ελληνική αγροτική οικογένεια.
Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Τα μέτρα εξόντωσης που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση στην ελληνική αγροτική οικογένεια, είναι πράγματι ΑΔΙΚΑ. Αλλά σκεφτείτε πόσο δίκαιο είναι να κλείνετε τους δρόμους εμποδίζοντας τους άλλους συμπολίτες σας να πάνε στις δουλειές τους; Πόσο δίκαιο είναι να στρέφεστε εναντίον άλλων κατηγοριών εργαζομένων οι οποίοι υφίστανται οικονομική ζημία από τα μπλόκα; Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να στρέφεται η κοινωνική ομάδα των αγροτών εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων, γιατί αντίπαλοί σας είναι αυτοί που σας επιβάλλουν ΑΔΙΚΑ μέτρα και όχι οι συμπολίτες σας που αντιμετωπίζουν και αυτοί καθημερινά ανάλογες αδικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή