Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας



Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:


ΠΕΛΑΡΓΟΙ (STORKS)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 29/10: 17:00 & 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10: 17:30
ΤΡΙΤΗ 1/11: 18.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Νίκολας Στόλερ, Νταγκ Σουίτλαντ
Ακούγονται οι φωνες των: Θανασης Τσαλταμπάσης, Λίλα Μπακλέση, Λουκάς Φραγκούλης, Σταύρος Σιούλης, Κωσταντής Μαυριάς, Θανάσης Κουρλαμπάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Αργύρης Παυλίδης
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 87'
Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό - κοριτσάκι. Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.


ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΠΟΡΝ (JASON BOURNE)
ΣΑΒΒΑΤΟ 29/10: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10: 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 1/10: 21.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Πολ Γκρινγκρας
Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντεϊμον, Τόμι Λι Τζόουνς, Αλίσια Βικαντερ, Τζούλια Σταϊλς, Βενσάν Κασέλ
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 123'

Εννέα χρόνια μετά την ανάκτηση της μνήμης του και την εξαφάνισή του, ο πρώην ειδικός πράκτορας Τζέισον Μπορν ξαφνικά καλείται να επιστρέψει στο προσκήνιο, σε μια εποχή που ο κόσμος είναι πιο ασταθής από ποτέ, για να αποκαλύψει την κρυμμένη αλήθεια για το παρελθόν του και τη δολοφονία του πατέρα του. Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ελέγχει κάθε διαθέσιμο δίκτυο επικοινωνίας και κατ’ επέκταση την παγκόσμια τρομοκρατία καθώς και όλα τα μέσα της νέας τεχνολογίας προς όφελος της αμερικανικής κυβέρνησης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου