Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

"Χριστούγεννα για όλους" από τους αστυνομικούς της Φλώρινας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει  και να συμμετάσχει ενεργά και φέτος  στην κοινωνική δράση: «Χριστούγεννα για όλους:  Δωρίζω – Χαρίζω – Γιορτάζω» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, συγκεντρώνοντας διάφορα είδη για να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας είναι
αξιέπαινη και αξιόλογη για να αποδείξουμε όλοι μας, σ΄ αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, ότι το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο δεν έχει εξαλειφθεί.
Για το σκοπό αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας να ευαισθητοποιηθούν και να συγκεντρώσουν είδη ένδυσης (ρούχα, παπούτσια) σε καλή κατάσταση, τρόφιμα που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα (μακαρόνια ρύζι κ.λ.π.), βιβλία, γραφική ύλη και παιχνίδια, προκειμένου να διατεθούν από τους διοργανωτές σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Ένωσής μας, από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013.
 Είμαστε σίγουροι ότι οι συνάδελφοί μας, παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες και τις μειώσεις των μισθών μας, θα ανταποκριθούν, όπως και πέρυσι, γιατί η ΑΝΘΡΩΠΙΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν έχουν τελειώσει και θα αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι κι εμείς οι Αστυνομικοί είμαστε ένα μέλος ενεργό και ευαισθητοποιημένο, της κοινωνίας μας.
Για το Δ.Σ.
                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                    ΜΠΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου