Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε



Με πολλή μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στις κατηγορίες παίδων–κορασίδων και  ανδρών–γυναικών στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας στις 19 και 20 Μαρτίου, στους οποίους συμμετείχε και ο Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”
Παρότι οι αθλητές του συλλόγου δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, η εμφάνισή τους κρίνεται ικανοποιητική αν αναλογισθεί κανείς ότι σε τελικούς πρωταθλήματος οι παίδες ήταν όλοι πρωτοαγωνιζόμενοι.

Στα kata γεννηθέντων 2004 ο Λουκάς Σιώκης κρέμασε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο ενώ ο Χρήστος Παπαδόπουλος έχασε στον τελικό του repassage με 3–2 στις σημαίες και κατετάγη 4ος.
Στα kata 1998 ο Γιώργος Σιδηρόπουλος κατέλαβε την 5η θέση, ενώ στo kumite ήταν υπέρβαρος και δεν αγωνίστηκε. Ο Αλέξανδρός Τουτσίδης  στα kata 1999 κατετάγη 6ος .
Στο kumite και στα -70 kgr ο Βύρων Σίσσης πήρε την 4η θέση. Στους άνδρες ο Νίκος Κορομπίλης μετά από  καταπληκτική εμφάνιση έχασε στον τελικό του repassage με 1–0 και πήρε την 4η θέση.
Σε δηλώσεις τους οι παράγοντες του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ”, είπαν:
Κορομπίλης Γιώργος (προπονητής): Τα παιδιά πήγαν καλά, βέβαια χρειάζεται ασταμάτητη δουλειά, σε τέτοιους αγώνες και μόνο η συμμετοχή είναι επιτυχία. Όταν ανά κατηγορία είσαι μέσα στους καλύτερους 6 αθλητές στην Ελλάδα η επιτυχία είναι μεγάλη.
Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να κρατήσουμε το καράτε της Φλώρινας όσο ψηλότερα γίνεται, ευχαριστώ και συγχαίρω τους αθλητές μου.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Κατ’ αρχήν θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές μας και τον προπονητή μας για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν. Αν σκεφτεί κανείς πως τα παιδιά παίξανε για πρώτη φορά σε τελικούς και τους αγώνες που έδωσαν για να φτάσουν εδώ και να μπουν στην εξάδα των καλύτερων αθλητών στην Ελλάδα, και με συμμετοχή 1120 αθλητών αναλογίζεστε το μέγεθος της επιτυχίας αυτών των παιδιών.
Είμαι πολύ περήφανος γιατί για άλλη μια φορά ο σύλλογος και γενικότερα το καράτε της πόλης μας είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο. Τα σημάδια για την μελλοντική αγωνιστική ομάδα του συλλόγου είναι πολύ ενθαρρυντικά. Πήγαμε καλά, είμαι σίγουρος πως μπορούμε καλύτερα.  Το προπονητικό team θα συνεχίσει να δουλεύει για τον επόμενο μεγάλο  στόχο ώστε οι δυο αθλητές του συλλόγου (Ηλίας Τσαρτσιταλίδης και Κων/νος Τσομπανόπουλος) να καταφέρουν να μπουν στην αποστολή και να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Ενώσεων (regions) στην  Τουρκία, τους εύχομαι καλή επιτυχία.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου