Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Πάρτυ γενεθλίων?



Από την επίσημη ιστοσελίδα του πρώην Νομάρχη Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλου, πληροφορούμαστε, ότι η ημερομηνία γέννησής του είναι η 15η Απριλίου


Το link από το επίσημο site είναι: (http://www.ioannisvoskopoulos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=37&Itemid=27)


Και συμπτωματικά παρατηρούμε ότι το τιμολόγιο-ντοκουμέντο με τα “χρυσά” κρασιά και τα υπόλοιπα εδέσματα υψηλής γαστρονομίας, που αποκάλυψε η Florine@, κόπηκε στις 15 Απριλίου 2010!


Μετά απ’ όλα αυτά ρωTAμε:
Το συγκεκριμένο γεύμα ήταν πάρτυ γενεθλίων?




16 σχόλια:

  1. Δεν ήταν πάρτυ γενεθλίων διότι στο τιμολόγιο δεν συμπεριλαμβάνονταν
    α) μπαλόνια
    β) στολισμός τραπεζιών
    γ) τούρτα με κεράκια
    δ) σερμπαντίνες κτλ
    στ) σαμπάνιες αμυνταίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμπάνιες Αμυνταίου;
    γαι ποιους μας πέρασες;
    Χάθηκε η ντομ περινιον;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραία! βρήκαμε που θα πρέπει να γινει η επομενη
    συνάντηση και παραμονη αγανακτισμένων στην Φλώρινα. Εξω απο την Νομαρχία.. μεχρι να καθαρίσει ο οχετος που ειναι μεσα, αραιτός και μή.. *

    (*) δεν εννοω οτι ολοι στο κτιριο ειναι λαμόγια. Υπάρχουν και υποδειγματικοί υπάλληλοι, μαλλον υπο διωγμόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι είναι του πληρώνουμε και την γκόμενα του πληρώνουμε και τα γενέθλια!!!
    Αυτά τα έχει πάει κανείς στην κύρια εισαγγελέα μια βόλτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβερή μάσα το εν λόγω μαγαζί πάντως. Το καλύτερο στον νομό μας και με κορυφαία κάβα για όλα τα πορτοφόλια (... και για το "πορτοφόλι" του Βοσκόπουλου φυσικά - άραγε η δαπάνη πήγε στον γενικό προϋπολογισμό ή στον τοπικό πόρο;;;;;;;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καψούρης...(Happy Birthday...)21 Ιουλίου 2011 στις 7:34 μ.μ.

    ζηλεύω αφόρητα με όσα μαθαίνω ρε μωράκι μου...όλο μου το μηνιάτικο για ένα σκατόκρασο δε φτάνει...και έχω και τα κοπρόσκυλα στο libe να μου λένε για σουίτες και γαλλικές σαμπάνιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον έχετε ΙΔΡΩΣΕΙ(τον Βοσκόπουλο)!χαχαχαχα
    Έπρεπε οι εκλογές να ήταν τον Σεπτέμβριο,δυστυχώς πρόλαβε.Στις επόμενες όμως δε θα βρίσκει τον δρόμο για να τρέξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι σαμπάνιες δεν ήταν γαλλικές καψούρη ήταν σαμπάνιες ροζέ (τυχαίο) Αμυνταίου και ίσως δώρο από την ΕΑΣ Αμυνταίου. Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή και στη προηγούμενη ανάρτηση για τα "Χρυσά Κρασιά" διατυπώθηκε από κάποιους η απορία αν έχει λάβει γνώση ο Εισαγγελέας για το συγκεκριμένο τιμολόγιο σας εξιστορώ τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο δικαστήριο:

    Κατα την κατάθεση του ο Στρατάκης, αναφερόμενος στη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από τον Βοσκόπουλο, έφερε σαν παράδειγμα κρασί το οποίο πληρώθηκε 500 ευρώ.

    Οι δικηγόροι του Βοσκόπουλου τον διέκοψαν κατηγορώντας τον ως ψεύτη (τον είπαν και απατεώνα αργότερα...) και πως δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση τέτοιο τιμολόγιο και ότι το ποσό αφορά το σύνολο των κρασιών που καταναλώθηκαν σε κάποια εκδήλωση.

    Ο Στρατάκης επιφυλάχθηκε να καταεθεί το τιμολόγιο μετά τη συνηθισμένη μεσημεριανή διακοπή. Το τιμολόγιο τελικά κατατέθηκε κατά την ανάγνωση των εγγράφων στις 2μμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΒΡΗΚΑ. ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΣΟΥΤΟ ΜΑΚΑΛΟ ΚΑΙ ΛΟΠΚΕΣ ΜΕ ΚΟΡΕΣ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ... ΜΑΙΚΑ ΤΑ... ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΑΣΙΑ?
    ΕΓΩ ΤΟΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα ταγενεθλια του Βουσκοπουλου εμεις τα πληρωσαμε; Δεν πρεπει να επιστραφουν στο δημοσιο αυτα και αλλα...; κριμα που στο τιμολόγιο δεν γράφονται τα ονόματα των φαγατζήδων. Σιγουρα θα ήταν και κολλητοι του Νομαρχη υπάλληλοι. εισαγγελεα εχεις τον λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ θέλω να μάθω αν ο βουλευτής της Φλώρινας, (ότι μας έμεινε δηλαδή από βουλευτικής άποψης), δεν έχει επίγνωση του θέματος;

    Ο Στάθης Κωνσταντινίδης πρέπει να κάνει και κάποια δήλωση εφόσον το θέμα αφορά τα κοινά.

    Εκτός και αν περιμένει την δικαστική απόφαση για να δει ποια πλευρά πρέπει να πάρει.

    Praetorian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η τούρτα ήταν μια υπέροχη Pavlova!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι έπαθαν τα κακόμοιρα τα παπαγαλάκια (που ζητούσαν το τιμολόγιο) και εξαφανίστηκαν? μήπως βαρυστομάχιασαν και χωνεύουν? είδατε πως ΤΡΩΕΙ το αφεντικό σας ξεφτιλοπαπαγαλάκια μου? βγάλτε το σκασμό ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο..μπράβο!!!Αναπτυξιακή πορεία για την Φλώρινα!!!Και καλά δεν πρέπει να έχουμε ως κριτήριο τον πολιτικό τους χώρο στις δημοτικές εκλογές..Έτσι έλεγαν τα παπαγαλάκια της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το περασμένο Νοέμβριο..

    ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή