Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

5ο χορευτικό συναπάντημα "Ο ΤΡΥΓΟΣ"


Ο Ε.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ" σε συνδιοργάνωση με το δήμο Αμυνταίου & τα «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011» σας καλούν στο 5ο χορευτικό συναπάντημα «Ο ΤΡΥΓΟΣ» που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγ. Κων/νου & Ελένης το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 19:30.

Θρακιώτικα, Μακεδονίτικα, Ηπειρώτικα, Ποντιακά  και Κρητικά χορευτικά μαζί με πολυφωνικά μοιρολόγια και τα χάλκινα της Γουμένισσας  θα μας μεταφέρουν σε έναν πρωτόγνωρο τρύγο , που θα γίνεται μουσικοχορευτικό ταξίδι μέσα από τα μονοπάτια της παράδοσης σε όλη την Ελλάδα. 

9 σχόλια:

  1. τι πάει να πει Matsarok?? Δεν ντρεπόμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αισχος για τον δημο Αμυνταιου και τον δημαρχο που καλυπτει υπο την αιγιδα του τετοια προδοτικα παιχνιδακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή!! να αποσυρθεί η αφίσα άμεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απλά το παρονυμιο του καλιτέχνη . Δεν υπαρχουν προδοτικά παιχνιδάκια μονο φοβικά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα χάλκινα της Γουμένισσας είναι μια πολύ συγκεχυμένη ονομασία που χρησιμοποιούν πολλά συγκροτήματα . Η παρένθεση με την παρεξηγήσιμη επεξήγηση μπήκε γιατί μόνο έτσι μπορούσε να προσδιοριστεί το συγκρότημα των χάλκινων . Σε κάθε περίπτωση ο Αμύντας έχει αποδείξει πολλές φορές τις διαθέσεις του και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αμφιβάλει για αυτές . Ο υπεύθυνος της αφίσας είμαι εγώ και αν ορισμένοι , αδίκως και πονηρά σκεπτόμενοι , το θεωρούν λάθος αυτός που πρέπει να κατηγορηθεί είμαι εγώ.
    Ο πρόεδρος του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ
    Χατζής Σ. Περικλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν αφηνετε τις κουτοπονηριες και τις υπουλιες εσεις οι φλωροι με τα ανοιχτα μυαλα υποτιθεται που δεν βλεπετε περα απο την μυτη σας. ξερετε πολυ καλα οτι πρακτικα αναγνωριζετε με επισημη αφισα την χρηση σλαβικων παρονυμιων και εξυπηρετειτε την προπαγανδα γνωστων κεντρων για να το παιξετε διανοουμενοι. να σας χαιρονται αυτοι που σας επελεξαν.για λιγες ψηφους ρε. ουστ ρε.καποιος ας τους μαζεψει γιατι τα εχουν ισοπεδωσει ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το παρωνύμιο είναι η απόδειξη της κακοήθειας και της αγραμματοσύνης σου!! για φαντάσου θράσος και αναισχυντία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ ανώνυμε φίλε. Κρυμμένος κάτω από την αχλή της ανωνυμίας πρέπει να απολαμβάνεις τον τρόπο που βρήκες να μας διδάξεις γράμματα, ήθος και πατριδογνωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή