Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Χαμός στη Ν.Δ. - Kαι ο Ι.Βοσκόπουλος υποψήφιος για την ΠΕΔ!


Τρίτωσαν οι…υποψήφιοι για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας! Μετά τους Δημοσθένη Κουπτσίδη και Παρασκευή Βρυζίδου, και ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος!

Αυτό ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας πριν από λίγο στο Kozanimedia, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες! Πλέον, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο για το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, με τους τρεις υποψήφιους να δίνουν πλέον…μάχη στο παρασκήνιο για την εξασφάλιση της στήριξης του κόμματος!
Πηγή: kozanimedia.gr

12 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά θα κάνει να είναι υποψήφιος και καλό θα είναι και να εκλεγεί μάλιστα! Για το καλό της Φλώρινας. Τι παραπάνω έχουν Βρυζίδου και Κουπτσίδης? Μόνο το ότι τελειώνει σε -ίδης φαίνεται πως είναι αρκετό για κάποιους? Βλάχο βουλευτή το ΠΑΣΟΚ, πόντιο η Ν.Δ., πόντιοι και οι δυο αντιπεριφρειάρχες, ένας ντόπιος έχει μείνει σε καίρια θέση και πάτε να τον φάτε και αυτόν. Ου........!!! Γιάννη προχώρα, μη κάνεις πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....για το καλό της Φλώρινας!!! χαχαχαχαχαχαχαχα ρε παπαγαλάκι γελάσαμε πολύ. να είσαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στη Ν.Δ ακούν για Βοσκό και βγάζουν σπυράκια! αυτό να του πείτε του Ξεδιάντροπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανώνυμος αλλά όχι ανόητος6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:19 μ.μ.

    ε όχι και χρίσμα από Ν.Δ...ΣΑΝ ΠΟΛΎ ΔΕΝ ΠΆΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι ρε 1:55 αυτή ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΚΙ ΕΣΎ ΑΚΌΜΑ ΣΤΗΝ ΆΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΉ ;!!
    Δεν παίρνω θέση αν αυτοί που αναφέρεις είναι καλοί ή κακοί,κατάλληλοι ή όχι.
    Να κρίνεις όμως το καλό της Φλώρινας από το αν κάποιος είναι πόντιος ,ντόπιος ή βλάχος Ε'. φίλε μου αυτό ούτε σαν ποντιακό ανέκδοτο λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς ανώνυμο 1:55΄ μ.μ.
    Αν δεν είσαι κακοπροαίρετος ή βαλτός, πολύ μεγάλες αυτπάτες έχεις δικέ μου!
    Είτε ΝΔ, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε Φλωρινιώτης, είτε Κοζανίτης, είτε, πολύ περισσότερο, σε -ίδης ή σε -όπουλος ή όπως αλλιώς, είτε βλάχος, είτε πόντιος, είτε αρβανίτης, είτε ντόπιος, είτε σούρδος, είτε ότι άλλο, ο απλός κοσμακης δεν πρόκειται να δει καλό. Γιατί είναι δοσμένη η αντιλαϊκή πολιτική (αυτή, άλλωστε, είναι και η φιλοσοφία του "Καλλικράτη"), την οποία εφαρμόζει σήμερα το ΠΑΣΟΚ και στηρίζει επί της ουσίας η ΝΔ, το ΛΑΟΣ, το κόμμα της Μπακογιάννη και όλοι οι άλλοι "πρόθυμοι", καθώς και μερικοί "αριστεροί" κραχτες του συστήματος.
    Ξεκόλα, λοιπόν!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ;; ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ.ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗ ΖΕΤΑ. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η Νουδούλα θα στηρίξει τον ομορφονιό για να την ξευτελίσει και να την πάει δώρο στην Ντοράκλα και τον φίλο του το Λάρυ(τον άλλον ομορφονιό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστή τον Βοσκό και την Βοσκοπούλα(μην την ξεχνάτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δέν πάς στο ..σπιτι η στο αρχιτεκτονικό σου γραφείο ρε βοσκέ μας" Αρκετά μας έχεις κουράσει.Μα τόση εξουσιομανία ?αρκετά σε φάγαμε στην μάπα μιά νομάρχη τωρα δήμαρχο ...ούτε για αστείο ξανά υποψήφιος σε στάνη..ακούει η ν.δ. ή έβαλε μπουλοκέρι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ε όχι ρε φίλε,μην του κόβεις την καριέρα...τουλάχιστον άλλες δύο τετραετίες θα είναι δήμαρχος...και μετά βουλευτής...και μετά θα ξυπνήσει!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή