Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σε εξέλιξη το έργο ύδρευσης της Κέλλης

Το μεγάλο έργο ύδρευσης της Κέλλης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδης με συνεργάτες του και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αμυνταίου. Το έργο, που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 800.000 € αποτελεί την επίλυση του τεράστιου προβλήματος ύδρευσης του χωριού, καθώς προβλέπεται η μεταφορά νερού από τις πηγές στο δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης.
Είναι γνωστό ότι η Κέλλη αντιμετώπιζε εδώ και
χρόνια τεράστια προβλήματα λειψυδρίας διότι το δίκτυο μεταφοράς νερού από τις πηγές είναι παλιό και υπάρχουν πολλές διαρροές, ενώ με το συγκεκριμένο έργο επιχειρείται η πλήρης αντιμετώπιση του προβλήματος. Βεβαίως πρόκειται για ένα δύσκολο έργο, μέσω του οποίου απαιτούνται εκσκαφές για την τοποθέτηση σωληνώσεων σύγχρονου τύπου σε δασική διαδρομή 11,5 περίπου χιλιομέτρων και άλλες εργασίες όπως υδρομαστεύσεις και κατασκευή νέων φρεατίων.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδης έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία υλοποίησης του έργου, καθώς από τα 11,5 χιλιόμετρα αγωγού έχουν τοποθετηθεί τα 7 χιλιόμετρα και οι εργασίες συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό, έτσι ώστε το έργο να ολοκληρωθεί φέτος και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών της Κέλλης. Την αισιοδοξία του ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης Αθ.Τάσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου