Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Χρυσή κυπελλούχος η Σταυρούλα Δήμκου


Μ’ ένα χρυσό μετάλλιο και πολύ καλά πλασαρίσματα επέστρεψαν οι αθλήτριες και αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας που αγωνίστηκαν στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων (κάτω 17ετών) που έγινε στο Ο.Α.Κ. Αθηνών στις 8-10-2011.
Η πρωταθλήτρια Ελλάδος και χάλκινη Παγκόσμια πρωταθλήτρια Σταυρούλα Δήμκου, στη Σπάθη κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο νικώντας στον τελικό τη Χουρή της Α.Ε.Κ. με 15-7, αποδεικνύοντας την αξία και τη δύναμή της μιας και προερχόταν από τραυματισμό (26 συμμετέχουσες).
Η μικρή της αδελφή Ελένη Δήμκου κατέλαβε την 15η θέση.
Στους εφήβους οι μικροί μας αθλητές πραγματοποίησαν και ελπιδοφόρες εμφανίσεις που πιστεύουμε ότι θα τους οδηγήσουν σε καλύτερα αποτελέσματα. Ο Πέτρος Χατζόπουλος κατέλαβε την 11η θέση, ο Στέφανος Χατζόπουλος την 21η, ο Σιάλτσης Μιχάλης την 22η και ο Δήμκος Αθανάσιος την 24η θέση αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σ’ ένα πλήθος 35 συμμετεχόντων αθλητών.

1 σχόλιο:

  1. Εκατό φορές συγχαρητήρια στα παιδιά για τις προσπάθειες πρώτα και τα αποτελέσματά τους, κόντρα στην αδιαφορία της πολιτείας και των ΜΜΕξαπάτησης. Αυτά πρέπει να προβάλλει ο έντυπος και ηλεκτρονικός -κεντρικός και τοπικός- τύπος και όχι το χρυσοπληρωμένο και κακο- ή καλο-δεν έχει σημασία-στημένο ποδόσφαιρο σε ποσοστό 99% σε βάρος όλων των άλλων αθλημάτων. Αλλά βλέπεις εκεί γίνεται το χοντρό παιχνίδι του τζόγου,ο χορός των εκατομμυρίων και το ξέπλυμα- σε μεγάλο βαθμό-μαύρου χρήματος.
    Ξανά μπράβο σε όλα τα παιδιά και κουράγιο για τη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή