Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

16άδα ο Άγγελος και η Κωσταντίνα στην Ουγγαρία - Ξεκινά το Διεθνές Προπονητικό Κάμπ στην Φλώρινα

Με 9 μελή αποστολή ταξίδεψε ο ΟΞΙΦ στο Ντεμπρετσέν της Ουγγαρίας για να συμμετέχει στον 1ο Αγώνα του φημισμένου Διεθνούς Κυπέλλου OLIMPICI της Ουγγαρέζικης Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.
Οι Αγώνες αφορούν παιδιά ηλικίας
11 έως 14 χρονών στο ξίφος μονομαχίας  είναι το βασικό κριτήριο αξιολόγησης των Ούγγρων προπονητών και συμμετέχων περισσότερα από 500 παιδιά από όλη την Ευρώπη.
Σε αυτούς λοιπόν τους Αγώνες τα παιδιά του ΟΞΙΦ διέπρεψαν χωρίς καμία εξαίρεση.
Στην κατηγορία 11-14 ετών ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησε την 14η θέση ανάμεσα σε 120 αθλητές, ο Γιώργος Τράιτσης την 52η, ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης την 57η και ο Αλέξανδρος Μοσχίδης την 105η.
Στα κορίτσια (65 συμμετοχές) η Κωσταντίνα Καράτζα κατέκτησε την 15η θέση, η Αφροδίτη Ταρενίδου την 26η και η Φωτεινή Μπίνα την 59η. Συγχαρητήρια!
Ξεκινάει σήμερα στο ΟΞΙΦ-FFC ΑΡΕΝΑ στην Φλώρινα 3ήμερο προπονητικό κάμπ με την συμμετοχή 15μελούς ομάδας από τον φημισμένο σύλλογο CEP του Παρισιού και της Α.Ξ.Ι.Α.Σ. από το Χαϊδάρι. Το κάμπ οργανώνεται ενόψει του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Εφήβων στην Θεσσαλονίκη και είναι το 1ο Διεθνές Προπονητικό Κάμπ που φιλοξενεί ο ΟΞΙΦ στον δικό του χώρο.
Το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο ΟΞΙΦ ετοιμάζει «απόβαση» στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή των εφηβικών του ομάδων στο ξίφος ασκήσεως στο HELEXPO EURO CUP και των «μεγάλων» ομάδων του ξίφους μονομαχίας στο Κύπελλο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που διοργανώνει ο Α.Σ.ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ.
Καλή επιτυχία σε Όλους και Όλες!
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου