Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Παγκόσμια πιστοποίηση για τους προπονητές του Α.Σ "Παγκράτιον"

Σεμινάριο πιστοποίησης προπονητών της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε, παρακολούθησαν ο προπονητής του Α.Σ. «Παγκράτιον» Γεώργιος Κορομπίλης και οι βοηθοί προπονητές Γεώργιος Τσουλιάς και Νικόλαος Κορομπίλης.

Το σεμινάριο έγινε στο Λουτράκι από 7/7/2011 έως 11/7/2011 και συμμετείχαν 236 εγκεκριμένοι προπονητές από 86 χώρες.
Στο σεμινάριο δίδαξαν ο καταξιωμένος στο παγκόσμιο καράτε Ελληνοαυστραλός Con Kassis και ο πρόεδρος της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Καράτε Antonio Espinos. Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Καράτε Antonio Espinos συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Γερόλυμπο Γεώργιο.
Το  Δ.Σ και ο πρόεδρος του συλλόγου συγχαίρουν το προπονητικό team για τη μεγάλη αυτή διάκριση.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων τόνισε: «Η διάκριση αυτή των Φλωρινιωτών προπονητών είναι πάρα πολύ  μεγάλη, αν σκεφθεί κανείς ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά ομοσπονδία ήταν περιορισμένος και η επιλογή έγινε με πολύ αυστηρά κριτήρια, το γεγονός ότι από την ένωση Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας επιλέχθηκαν μόνο πέντε  προπονητές και από αυτούς ήταν οι τρεις δικοί μας που πήραν διαπιστευτήρια για την συμμετοχή και κατόπιν η επιτυχία στις εξετάσεις. Πλέον τους αθλητές του συλλόγου τους προπονούν Παγκοσμίως αναγνωρισμένοι προπονητές, συνέπεια της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο απόρροια της οποίας είναι οι πρωτιές σε όλους τους τομείς. Το Δ.Σ του συλλόγου θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν από την πλευρά του ώστε να κρατηθεί το επίπεδο στο υψηλό σημείο που έφθασε». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου