Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Εκδρομή στο βουνό των θεών από τον ΣΟΧ Φλώρινας

Ο Όλυμπος αποτελεί την Μέκκα του ορειβατικού τρεξίματος στην χώρα μας, με καθημερινές σχεδόν επισκέψεις από αθλητές και απλούς περιπατητές. Είναι ένα βουνό με δύσκολες διαδρομές σε ένα περιβάλλον που εναλλάσσεται από πυκνά δάση, λιβάδια και γυμνές
κορυφές, με σημεία που το χιόνι είναι μόνιμος κάτοικος.
Οι αθλητές του ΣΟΧ  πραγματοποίησαν προγραμματισμένη εκδρομή την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, που είχε προπονητικό χαρακτήρα για τους Ιωαννόπουλο Γιάννη, Αφορόζη Κώστα και Παπακοσμά Βηθλεέμ. Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τον Μαραθώνιο του Ολύμπου στα τέλη του μήνα, δοκιμάσανε τις αντοχές τους, σωματικές και ψυχικές, σε μια αγωνιστική διαδρομή υπό τον προπονητή τους Κασίμη Δημήτρη. Παπούτσια και ρούχα Salomon δοκιμάστηκαν, όπως και τεχνικά βοηθήματα (υδροδοχεία, ενεργειακά βοηθήματα, παλμογράφοι Suunto κα).
Ο καιρός ήταν με το μέρος τους, ιδανικές συνθήκες για αγωνιστικούς ρυθμούς και το αποτέλεσμα ήταν πολλά υποσχόμενο για τον μεγάλο αγώνα (Olympus Marathon). Στο βουνό συναντήθηκαν και με άλλους αθλητές, από όλη την Ελλάδα, της ομάδας Kasimis TrainingOrka team, όπου ανταλλάξανε σημαντικές πληροφορίες για τη διαδρομή του αγώνα. Ο Γιάννης, ο Κώστας και η Βηθλεέμ δώσανε ραντεβού για τα τέλη του μήνα με την υπόσχεση ότι ο ΣΟΧ θα είναι παρών με την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση.

Αρωγός στην προσπάθεια των αθλητών ήταν για ακόμη μια φορά το φυσικοθεραπευτήριο PhysioLife (Θεολόγου – Παπαπουλια), τόσο με την φυσική παρουσία στο βουνό όσο και με τις εγκαταστάσεις τους στη Φλώρινα.

1 σχόλιο:

  1. Γιάννη, Κώστα και Βηθλεέμ .... καλή επιτυχία και πάνω από όλα να έχετε ψυχική και σωματική αντοχή μέχρι το τέλος της διαδρομής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή