Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη του Γ.Δακή σε έργα της Π.Ε. Φλώρινας


Το φράγμα Τριανταφυλλιάς επισκέφτηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Δ.Ηλιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ι.Αντωνιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Π.Χαρούμενο, τον περιφερειακό σύμβουλο Χ.Ευαγγέλου και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο Γ.Δακής, είχε αρχικά συνάντηση με τους εργαζόμενους, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί πολλούς μήνες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη στάση εργασιών του έργου. Κατόπιν ενημερώθηκε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την πορεία του.
Αμέσως μετά, ο κ.Δακής επισκέφτηκε και τον ταμιευτήρα Παρορίου, όπου και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.
Η κατασκευή του έργου έχει ως σκοπό την πλήρη εκμετάλλευση του υδάτινου δυναμικού των χειμάρρων Παρορίου και Κρατερού, για την ικανοποίηση των αναγκών της περιοχής με την άρδευση γεωργικής γης έκτασης μέχρι και 7.000 στρεμμάτων. Ο ταμιευτήρας αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι το Νοέμβριο, εάν το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες.
Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του σε έργα της Π.Ε. Φλώρινας, ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας -  Πισοδερίου, προκειμένου να διαπιστώσει την ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου