Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Κορυφαία η συμμετοχή της Kasimis Training στους αγώνες Ultra Trail du Mont Blanc με εκπροσώπηση Φλωρινιωτών αθλητών

Η Kasimis Training βρέθηκε φέτος τον Αύγουστο στην κορυφαία ίσως διοργάνωση ορεινού τρεξίματος στον κόσμο, το Ultra  Trail du Mont Blanc. Έντεκα μέλη της ομάδας στάθηκαν τυχερά στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκες στις αρχές του έτους και είχαν έτσι την ευκαιρία να τρέξουν στο OCC (53 χλμ), στον CCC
(100,5 χλμ) και στον UTMB (170 χλμ), στους 3 από τους 5 αγώνες που περιλαμβάνονται στη διοργάνωση Medicore. Και οι έντεκα αθλητές της ομάδας τερμάτισαν στους αγώνες πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ χαρακτήρισαν τους αγώνες ως ιδιαίτερα δύσκολους κυρίως λόγω των μεγάλων και απότομων κλίσεων τόσο στα ανηφορικά όσο και στα κατηφορικά τμήματα. Οι περισσότεροι μάλιστα έχουν εκφράσει την επιθυμία για την επόμενη συμμετοχή τους, εφόσον η θεά τύχη τους βοηθήσει στην κλήρωση για τις συμμετοχές της διοργάνωσης του UTMB 2016.
 Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη Βηθλεέμ Παπακοσμά, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Προπονήτρια και Αθλήτρια Δρόμων Αντοχής, Ορεινού Τρεξίματος και Σκι, στον Ιωάννη Ιωαννόπουλο, Αθλητή Δρόμων Αντοχής και Ορεινού Τρεξίματος και στον Κώστα Αφορόζη, Αθλητή Δρόμων Αντοχής και Ορεινού Τρεξίματος οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια την πόλη της Φλώρινας και τερμάτισαν σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο διεθνή αγώνα με εξαιρετικούς χρόνους. 
Πολλά συγχαρητήρια στη Βηθλέεμ Παπακοσμά, στον Ιωάννη Ιωαννόπουλο και στον Κώστα Αφορόζη καθώς και στους υπόλοιπους αθλητές και προπονητές της Kasimis Training.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου