Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Η μετά-Λιάνη εποχή στο ΠΑΣΟΚ Φλώρινας


Ο δικηγόρος Θόδωρος Σουμπάσης δείχνει ότι έχει αναλάβει μπροστάρης στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Φλώρινας, μετά τους κραδασμούς που προκάλεσε στην οργάνωση και στα μέλη του Κινήματος στην περιοχή, η ανεξαρτητοποίηση του τοπικού βουλευτή Γιώργου Λιάνη. Στο πρόσωπό του επενδύουν πολλά για την πορεία του Κινήματος στη Φλώρινα και σε κεντρικό επίπεδο.

Αυτό φαίνεται και από την τοποθέτησή του στη θέση νέου Προέδρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ένα μήνα μετά την κίνηση του Γιώργου Λιάνη να φύγει από το ΠΑΣΟΚ.
Είναι μια θέση που τον αναβαθμίζει και τον “ανεβάζει” σημαντικά στην εκλογική του περιφέρεια.
Δεν είναι όμως μόνο αυτός διότι όπως λένε και στη Φλώρινα, ένας "κούκος" δεν φέρνει πάντα την Άνοιξη.
Το άλλο στέλεχος που έχει ρόλο στη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ Φλώρινας είναι η πολυσυζητημένη πολιτευτής του Κινήματος Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, υποψήφια Δήμαρχος Φλώρινας στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, χωρίς να έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς ο συνδυασμός της ήλθε τρίτος.
Οι Δημοτικές εκλογές, όπως και σε άλλους Δήμους αποτέλεσαν σημείο τριβής για το ΠΑΣΟΚ Φλώρινας. Τριβές που είχαν ως επίκεντρο την Όλγα Μούσιου. Η ίδια είχε αφήσει υπονοούμενα για τη στάση ορισμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το εκλογικό της αποτέλεσμα όμως και για την ίδια ειπώθηκαν σχόλια, όσον αφορά τη στάση της κατά τη δεύτερη Κυριακή και την τελική επικράτηση του υποψηφίου Δημάρχου της ΝΔ Γιάννη Βοσκόπουλου.
Οι τριβές όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Πρόσφατα έγινε μεγάλος θόρυβος μετά από προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της Μελίτης, κ. Π. Αναστασιάδη σε εφημερίδα των Σκοπίων και η υπόθεση αυτή “τραυμάτισε” εμφανώς το προφίλ της Όλγας Μούσιου καθώς ο συγκεκριμένος πρόεδρος εκλέχθηκε με τον συνδυασμό της (για το θέμα αναφέρθηκαν εκτενώς πολλά ηλεκτρονικά μέσα και μπορείτε να το αναζητήσετε μεταξύ άλλων και στοtaxalia.blogspot.com όπου έχουν αναρτηθεί όλες οι πτυχές του).
Πέρα όμως από τον Θόδωρο Σουμπάση και την Όλγα Μούσιου, υπάρχουν και άλλα στελέχη που στο Κίνημα θεωρούν ότι μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν ρόλο στη νέα-μετά Λιάνη εποχή του ΠΑΣΟΚ Φλώρινας.
Στην πρώτη γραμμή παραμένουν πάντα και μπορούν να συνεισφέρουν πολλαπλά οι τρείς σημερινοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Τραιανός Πετκάνης (πρώην Νομάρχης), ο Γιώργος Σαχινίδης (υποψήφιος βουλευτής) και Γιώργος Σταύρου (συνδικαλιστής με μεγάλα ερίσματα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ Φλώρινας). Έμπειρα στελέχη και οι τρεις, που όπως λένε οι πληροφορίες, ξέρουν καλά τι κάνουν και ακόμη καλύτερα πως να "βαδίσουν".
Ιδιαίτερος βεβαίως είναι και ο ρόλος του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Φλώρινας Ανδρέα Κεχαγιά, ο οποίος έχει την τακτική να κρατά χαμηλό προφίλ στα διαδραματιζόμενα κι αυτό βοηθά τη δημόσια εικόνα του.
Αυτά δείχνουν να είναι σήμερα τα “κεντρικά” πρόσωπα που διαδραματίζουν ρόλο στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ Φλώρινας. Υπάρχουν όμως πάντα και οι εκπλήξεις.
Άλλωστε στον χώρο του ΠΑΣΟΚ Φλώρινας πάντα ευδοκιμούσαν οι εκπλήξεις. Είναι μερικά πράγματα που δεν φαίνεται να αλλάζουν ακόμη και στη μετά-Λιάνη εποχή...
Πηγή: katestimeno.blogspot.com

12 σχόλια:

  1. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον Σαμαρά τον ξεχάσατε τελείως κ.Σούμπαση. γιατί εσείς γράψατε το κειμενάκι.χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. snif snif...
    εκλογές μου μυρίζουν!
    Αντί όμως να ψάχνετε υποψηφίους, καλά θα κάνετε να ψάχνετε ψηφοφόρους, γιατί έτσι όπως τα κάνατε αυτοί λείπουν και σ' εσάς και στους άλλους.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pistevw pos o Petkanis kai o Staurou eidika einai ta katalilotera atoma gia vouleutes !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί βρε παιδιά ξεχάσατε τον Νίκο ( γιατρό ) ξέρω σας καίει πολύ που πήρε τόσους ψήφους στις περιφερειακές.
    Ο ένας πρόεδρος ή άλλη πρόεδρος και ο Νίκος απλός περιφερειακός σύμβουλος αλλά ο κόσμος ξέρει να εκτιμά και την καρτερικότητα και το ήθος του για αυτό ότι και πρόεδροι να γίνουν όσο και να γλύφουν στα κείμενα τους ( Θεόδωρε ) και να κατηγορούν την άλλη ( Όλγα)ο κόσμος της Φλώρινας έχει αποφασίσει.
    Μια συμβουλή << Νίκο μη μπαίνεις στο τρυπάκι που προσπαθούν να σε βάλουν εδώ και καιρό φυλάξου και μακρυά από αυτούς και μη ξεχάσω και τον Στρατάκη μαζί με τους παραπάνω. Δεν έχεις καμία ομοιότητα με αυτούσ και κανένα κοινό γι αυτό λοιπόν μακρυά πολύ μακρυά ...>>
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΨΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ
    ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ.) ΛΙΓΟ ΠΡΏΪΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ
    ΘΕΛΩΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ "ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ" ΓΙΑ
    ΑΛΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν λέει καρτερικότητα για τον Σαμαρά ο 3.35 τι ακριβώς εννοεί;
    Μάλλον το χυδαίο βρίσιμο του Λιάνη -ως ψευτοϋποψήφιος που δήθεν τον έκοβε ο Λιάνης από φόβο-νύχτα μέρα (κάποτε παρά λίγο ο Γιώργος να του κάνει μήνυση!!!) μέχρι τις εκλογές που γινόταν μια ζωή το μόνιμο γιουσουφάκι του και ο μεγαλύτερος λιανικός, ελπίζοντας να του κάνει την χάρη να του δώσει κάποτε το 'δαχτυλίδι'.
    Που να ξερες τι δούλεμα τρως , καλέ μου Νικολάκη....που να ξερες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαύρο σε όλους, δεξιούς, αριστερούς και διαγώνιους. Μαζική ΑΠΟΧΗ και κρεμάλες. Δημόσια διαπόμπευση των πολιτικάντηδων με τον νόμο 4000 περί τεντιμποϊσμού.

    THE BEGGAR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΌΜΑ ΜΕ ΞΟΦΛΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε όχι και ο Κεχαγιάς να συμβάλλει στην ανασυγκρότηση του φλωριναίου ΠΑΣΟΚ. Πάτε καλά? Το φερέφωνο του Λιάνη και της Μάντσης? Ακούς εκεί λέει ο χαμηλών τόνων Κεχαγιάς!!! Η πιπίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΕ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΜΟΝΕΣ ΤΟ ΦΛΩΡΙΝΑΙΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΟΥΚΟΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού στην προσπάθεια ανασυγκρότησης θα ηγηθεί ο Μέγας Θεόδωρος, θέλω να συμμετέχω και εγώ, υποκλινόμενος στους αγώνες που έχει δώσει για το ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά του χρόνια!
    Έτσι και χειρότερα εύχομαι στο Φλωριναίο ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου στο χωριό μου λένε: "Τέτοια μάντρα-τέτοιο γάλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή