Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τα "χρυσά" κρασιά της πρώην Νομαρχίας

Λεφτά υπήρχαν στην πρώην Νομαρχία Φλώρινας και για «χρυσά» κρασιά, όπως αποδεικνύεται από το τιμολόγιο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει σήμερα η Florine@. Δείτε παρακάτω το απίστευτο ποσό που πληρώθηκε μία (1) φιάλη κρασιού στα πλαίσια ενός υπερπολυτελούς γεύματος.



Και επειδή ένα μπουκάλι κρασί δεν αρκούσε, παραγγέλθηκε και ένα δεύτερο:
Τα πανάκριβα κρασιά όμως, συνοδεύονται και από αντίστοιχα εδέσματα:

(rib eye για όσους δε γνωρίζουν...)

και λίγη πρασινάδα…

31 σχόλια:

  1. Επειδή κι αυτός που εξέδωσε το τιμολόγιο είναι λαμόγιο, δώστε πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και στην Παλαίστρα rib eye έτρωγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το γεύμα ή το δείπνο, ήταν για.. πόσους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τι έκαναν; 20 rib eye και μόνο 2 φιάλες κρασί! 20 άτομα έφαγαν και ήπιαν μόνο μια γουλίτσα και τους κατηγορείτε; Αντε ρε λαμόγια, ο Δήμαρχος ξέρει να κάνει οικονομία και παρήγγειλε μόνο λίγα. Μάλιστα επειδή το πρώτο κρασί ήταν κομματάκι ακριβό μόλις το διαπίστωσε το άλλαξε με ένα άλλο 3 φορές φθηνότερο. Για διαβαστε καλύτερα λοιπόν τα νούμερα και μην κατηγορείτε άδικα.

    Επίσης δεν βλέπω να σχολιάζετε την ισορροπημένη διατροφή που επιβάλει στους συνδαιτήμονες με κρεατάκι αγνό στην σχάρα και σπανάκι ωμό για καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.

    Γατάκια, ε γατάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά με το κρασί γίνεται ρόμπα καψούρης!!

    Παντως 15 euro δεν είναι ακριβά ένα , ΦΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ rib eye ...

    Κατεβάστε τα άλλα και αφήστε την κρασάρα να πορεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΙΠΝΟ Ή ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΗΤΑΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με 20 μπριζόλες δεν μπορεί να ήταν κρεβάτι, εκτος κι αν ήταν ομαδικό όργιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ!!! ΤΟ BLOK ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕ... ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΒΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ???
    Ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sobara??? olo to timologio giati den to dixnete?
    ston eisaggelea giati den to pate?
    apantiste parakalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε καραγκιόζη 3.56 είσαι τυφλός? μήπως παίρνεις και επίδομα τυφλού?δεν το βλέπεις το τιμολόγιο ΡΕΕΕΕΕΕ ξεφτίλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το λαμόγιο κ.hokus pokus δεν είναι ο επαγγελματίας που έκανε τη δουλειά του. Λαμόγια είναι αυτοί που ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ! ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ! Ελπίζω καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άνεργος μουσικός19 Ιουλίου 2011 στις 5:33 μ.μ.

    ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ (Από αύριο κιόλας)ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΥΦΛΟΥ.(γράφω με κεφαλαία για τους εθελοτυφλούντες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ19 Ιουλίου 2011 στις 5:51 μ.μ.

    την ευθύνη για το λογαριασμό την έχει ο πελάτης. όχι το μαγαζί που εξυπηρετεί.αν θέλουν τέτια πανάκριβα κρασιά να τα πληρώνουν.βέβαια θα ήταν πιο καλά να τα πληρώνανε από την τζέπη τους και όχι με κρατικά λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αίσχος! Τήν ώρα που η τρόικα ήταν στην Αθήνα και έκοβε τη σύνταξη του πατέρα μου(635 ευρώ για 35 χρόνια δουλειάς) ο Βοσκόπουλος με την παρέα του έπινε κρασιά 560 ευρώ.Ντροπή.Τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 19 Ιουλίου 2011 5:06 μ.μ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ… ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΔΩΣΕ..
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ???

    Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. egv blepo komatia apo timologio kai oxi ena olokliro timologio...
    giati den to bazete olo to timologio??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντροπή τους,εδω ο κόσμος πεινάει.Είναι πολύ προκλητική κίνηση.Ευτυχώς πλεον υπάρχει το ίντερνετ και τα μπλογκς και τους ξεβρακώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!
    ΤΣΑΜΠΑ ΜΙΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτοι που τα παρηγγειλαν αυτα τα πιατα και αυτα τα κρασια ιτς δεν ειχαν τσιπα.εντελως ξεμωραμενοιειναι η νομιζουν οτι ειναι Τσαροι...Κυριε εισαγγελεα εχετε τον λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάνε πλάκα να ήταν υπό τους ..... ήχους ....πιανου(?) ή βιολιού ?. Μπορεί μετά από καποιο event κατά το οποίο να βραβεύτηκε κάποιος καλιτέχνης. Και αν είναι όντως ετσι , ίσως δικαιολογούνται τα 20 φιλετάκια.
    Αν τα τρώγανε παει στο διάολο, Αλλά σιγά μην τα φάγανε. πλήρωσαν το φπα και ενα χαρτιλίκι στο restauran και..... Γι΄αυτό έχουν δίκιο οσοι ζητουν να μαθουν ποιο ειναι το κατάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΚΡΑΣΙΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΤΣΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το τιμολόγιο πήγε στον εισαγγελέα. Την τελευταία ημέρα της δίκης της Ντόρης Κουτουράτσα, ο δικηγόρος της Π. Αλτίνης το κατέθεσε στους δικαστές και στην εισαγγελέα. Αναμένεται συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ21 Ιουλίου 2011 στις 12:30 π.μ.

    Φιάλη ερυθρό 560 ευρώ! όσο δηλαδή ....η σύνταξη του πατέρα μου μέσα οι κρατήσεις και τα φάρμακα του. Βοσκόπουλε η απόδειξη γράφει ώς πελάτης την ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 15 Μαίου 2010 δηλαδή επι γκόλντε νομαρχιακής σου θητείας και έχεις τα μούτρα και το ΘΡΑΣΟΣ εσύ και όλος σου ο συνδυασμός να μιλάτε ακόμη δημοσίως? ΚΑΛΆ ΚΡΑΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "βρήκε ο γύφτος μέλι και άλοιψε και τον κώλο του"..

    Πρέπει να χτυπήσει υπερωρίες ο Εισαγγελέας με τέτοια λαμόγια στην "τοπική αυτοδιοίκηση", τρομάρα της..

    Ιδιοι είμαστε, απο τον τελευταίο κοινοτάρχη μεχρι τον πρωθυπουργό, λαμόγια του κερατά.. και εννοείται και οι αντίστοιχοι ψηφοφόροι, παντός χρώματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν αισθάνεσαι "ίδιος" και "λαμόγιο" 12:50, δικό σου πρόβλημα, διότι εγώ δεν αισθάνομαι έτσι!
    Λογικές σαν την δική σου, συλλογικής ισοπέδωσης, λειτουργούν σαν εκκολαπτήριο, για νέες λαμογιές και ατιμωρησία των υπευθύνων, αφού όλοι είμαστε ίδιοι και αυτή είναι η εικόνα της κοινωνίας μας!
    Οι κλέφτες και τα λαμόγια είναι μειοψηφία και όπου εντοπίζονται πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδή τρία χρόνια μετά από την τέλεση της πράξης (αιρετού Δημάρχου, Κοινοτάρχη, Περιφερειάρχη, κλπ), παραγράφεται το όποιο αδίκημα (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων κακουργηματικού χαρακτήρα), αν έχετε στοιχεία, έστω και ενδείξεις, μην διστάζετε να τα καταθέσετε στον Εισαγγελέα. Ξυπνήστε και μην μασάτε.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η έδρα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας ήταν η πόλη της Φλώρινας (Τ.Κ. 53100), μου κάνει εντύπωση που το τιμολόγιο αναφέρει ως έδρα το Αμύνταιο (Τ.Κ. 53200) !!!

    Υ.Σ. Κάτι παίζει εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο εκλεκτος μηχανικος ..αυτος ντε ο ενεργος που ξερει καλα τα βουλγαρικα ηταν και αυτος εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΑΝ ΑΣΠΡΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΘΛΙΜΜΕΝΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παληκάρια γνωρίζετε τι είναι η υπερτιμολόγηση.Γιατί ο κ. Νομάρχης τότε και σήμερα κ. Δήμαρχος να κόψει τέτοιο τιμολόγιο.Αφού μπορεί άνετα να βρει τιμολόγια από τα πετρέλαια, από τους εργολάβους, από όπου θέλει. Για ρωτήστε και τον προηγούμενο κ. Δήμαρχο τον κ. Παπαναστασίου Στέφανο να σας πει πως δικαιολογούνται όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή