Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 8θέσιου Δημοτικού Σχολείου Μελίτης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8θεσιου Δημοτικού Σχολείου Μελίτης με μία επιστολή θέλει να ευχαριστήσει την κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ,  που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας για τη σημαντική συμβολή στην βελτίωση- αναβάθμιση της θέρμανσης  στο σχολείο.Η επιστολή αναφέρει:

Αγαπητοί κύριοι, εκπρόσωποι των εταιρειών της κοινοπραξίας ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΩΝ ΑΧΛΑΔΑΣ,
Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική σας οικονομική συμβολή στην βελτίωση και αναβάθμιση της θέρμανσης στο δημοτικό σχολείο.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας.
Με εκτίμηση
το Δ.Σ.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  με την ευκαιρία  σχολικής εκδήλωσης και παρουσία  του Αντιδημάρχου Χρ. Μπαρδακα θέλοντας να ευχαριστήσει  την κοινοπραξία για την ανταπόκριση της στο αίτημα του συλλόγου  πρόσφερε ένα συμβολικό και αναμνηστικό δώρο στους εκπροσώπους των εταιρειών που παραβρέθηκαν. Την κοινοπραξία εκπροσώπησαν ο κος.Τζήμος Χρήστος και η κα  Βουρλιώτη Χαρά.
Ο Σύλλογος μας θα συνεχίσει να πιέζει και να διεκδικεί τις καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά μας και θα ευχαριστεί όσους ανταποκρίνονται και δίνουν λύσεις στα προβλήματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου