Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Πάμε κινηματογράφο! Αξίζει τον κόπο...


Από το Σάββατο 18/11 μέχρι και την Τετάρτη 22/11 η Κινηματογραφική Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας προβάλει το «Τελευταίο σημείωμα», του Παντελή Βούλγαρη.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την επιλογή της ταινίας, αφού ξεφεύγει από τα κλασικά πρότυπα πολιτισμού «μαζικής κατανάλωσης». Πολύ περισσότερο αφού η
ταινία ,σύμφωνα με όλες τις κριτικές, διαφέρει παρασάγγας σε περιεχόμενο από τις χολιγουντιανές αξίες και ιδανικά.
Σε μια περίοδο αντιδραστικής επέλασης στο πολιτικό τοπίο, με πλήρη κυριαρχία της υποκουλτούρας ,τύπου Survivor και Talent Shows, μοιάζει με ακτίδα φωτός μια τέτοια επιλογή.
Από τις δεκάδες διθυραμβικές κριτικές της ταινίας, πιο κοντά σε εμάς είναι αυτή του Γιώργου Πετρόπουλου (δημοσιογράφου στην Εφ.Συν.) από το site «Εργατικός Αγώνας».

Ως Πρωτοβουλία θα πάμε να δούμε την ταινία τη Δευτέρα 20/11 στις 19:00, λύνοντας ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ το οικονομικό θέμα του εισιτηρίου, αξιοποιώντας την εξαιρετική προσφορά της Λέσχης Πολιτισμού. Οποιοσδήποτε θέλει να δει την ταινία και τον εμποδίζει το οικονομικό ζήτημα, ας μην διστάσει να μας συναντήσει εκεί! Αλίμονο αν βλέπουμε ταινίες για τη θρυλική πορεία του ΕΑΜ και αδιαφορούμε για τον διπλανό μας…
Το ραντεβού θα είναι μισή ώρα νωρίτερα στα εκδοτήρια.  

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου