Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Δύο ανήλικα κορίτσια ανάμεσα στους 5 συλληφθέντες για ναρκωτικά και όπλα


Συνελήφθησαν χθες (10-10-2011) το απόγευμα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, πέντε (5) ημεδαποί, δύο (2) άνδρες 60, 25ετών και τρεις (3) γυναίκες 37, 17 και 13 ετών, για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών» και του νόμου «περί όπλων».
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη
13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, ενώ παραλάμβανε από προκαθορισμένο σημείο, ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 524 γραμμαρίων με σκοπό να την παραδώσει στη 37χρονη και στον 60χρονο, οι οποίοι αφού πήγαν στον τόπο συνελήφθησαν.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της ανήλικης, όπου διέμενε με τον 25χρονο θείο της, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους ενενήντα ενός (91) γραμ. και μια σιδηρογροθιά, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μέσα στο σπίτι βρισκόταν και μια 17χρονη ημεδαπή στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν δύο (2) γραμ. κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στη οικία της, βρέθηκαν άλλα έξι (6) γραμ. κάνναβης καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας κρυμμένη μέσα στη σχολική της τσάντα.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
• ηρωίνη συνολικού βάρους 524 γραμμαρίων
• κάνναβη συνολικού βάρους 91 γραμμαρίων
• μια σιδηρογροθιά
• το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και
• πέντε (5) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου