Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"Δεν άντεξε την πίεση"...




Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

8 σχόλια:

  1. Ανατριχιάσαμε, κλάψαμε, ταξιδέψαμε, ονειρευτήκαμε...και όταν ξυπνήσαμε καταλάβαμε ότι όλα αυτά ήταν ένα όνειρο. Στην σκληρή πραγματικότητα, απογοητευτήκαμε, θυμώσαμε, προδοθήκαμε.

    Άσε μας ρε Κων/ιδη. Παρασύρθηκες κι εσύ από τα ωραία τσιτάτα και τους στίχων των ποιητών που απήγγειλε και ζούσες στο ωραίο ροζ συννεφάκι του. Κάποιοι άλλοι κονομούσαν ενώ εσύ ονειρευόσουν και δάκρυζες. Αλλά σαν δημοσιογράφος δεν το...έβλεπες.

    Πλάκα μας κάνουν όλοι αυτοι;

    Δεν αντεξε την πίεση μας λες. Ποιά πίεση; δεν άντεξε την απ' εξω από την μάσα και την χάψα και αφού έμαθε ότι δεν θα είναι στην επόμενη ανασχηματισμένη κυβέρνηση μας το ριξε στο καλαματιανό.

    Μόνο που εμείς χορεύουμε πουστσένο πες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρά τα λέει ο Χρήστος, φίλε! κουβέντα δε λες για όσους καλοπερνούσαν 20 χρόνια και βάλε με την Υπουργάρα και τώρα δε βγάζουν άχνα... αλλά έτσι είναι, όποιος τρώει δε μιλάει!!
    μπράβο και πάλι Χρήστο, έστω και αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιγράφω απο αθηναικό blog:

    Δεν εμφανίστηκε στη βουλή κατά την ψήφιση εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δεν πήρε θέση αλλά κρατά τη θέση του για να δρομολογήσει την εκλογή του επόμενου βουλευτή στη Φλώρινα. Αν είναι ακόμη βουλευτής, θα πρέπει να λειτουργεί ως τέτοιος. Η βουλή δεν ενδείκνυται για κρυφτούλι αλλά για μάχες.
    Ρίψασπις.

    Γιώργοοο όλοι μας πήρανε χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα μας πει κανένας ποιό ακριβώς ειναι το έργο του ΛΙΑΝΗ; Για την πολιτική ζωή της Φλώρινας και για την ανάπτυξη της Φλώρινας. Διότι το έργο, το κάθε έργο είναι μετρήσιμο, υπολογίσιμο και ως εκ τούτου αποτιμάται. Με αριθμούς και αποτελέσματα. Με στόχους και αποτελέσματα. Με ποιήματα και ροζ συννεφάκια, συγγνώμη αλλά πρώτη φορά βλέπω απολογισμό 20ετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ.

    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το σιγουρο ειναι οτι κατι Λιανακια χορτασανε, παραχορτασανε, δηλωσαν οψιμα '' σοσιαλιστες'',αποκυρηξαν το δεξιο παρελθον τους και σε λιγο αν τους ρωτησεις, ποιος ειναι οΛιανης θα πουν΄΄΄και που τον ξερουμε τον κυριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή