Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Διανομή εξοπλισμού φυτωρίων Συλλόγου και Εγγραφές αθλητών

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας ενημερώνει τους αγαπητούς γονείς που σκοπεύουν  να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του Συλλόγου ότι υπάρχει διαθέσιμος χιονοδρομικός εξοπλισμός, που παρέχεται στους μικρούς χιονοδρόμους που θα παρακολουθήσουν τα τμήματα εκμάθησης αρχαρίων. Ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει σκι, μπαστούνια και μπότες.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο εξοπλισμός παραχωρείται δωρεάν για όλη
την χιονοδρομική περίοδο και ακολουθείται διαδικασία first come – first serve, πάντα με την καθοδήγηση και επιλογή των προπονητών του Συλλόγου. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι γονείς που δεν σκοπεύουν να αγοράσουν ατομικό εξοπλισμό να επισκεφθούν τα γραφεία του Συλλόγου σύντομα όσο υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα σετ. 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται καλή νέα αγωνιστική χρονιά και καλά αποτελέσματα στους αθλητές και τους προπονητές του Συλλόγου.
Εγγραφές και Ανανεώσεις συνδρομών στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19:00 μέχρι τις 21:00. Τηλ. 2385029939 – 6972 835469. Αναλυτικότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας : http:// www.soxflorinas.gr
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου