Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

H συμμετοχή του τμήματος βόλεϊ του «Αριστοτέλη» στη δράση «Χριστούγεννα για όλους»

Οι αθλήτριες του Τμήματος Πετοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» συμμετείχαν ενεργά στην κοινωνική δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω, Χαρίζω, Γιορτάζω» συγκεντρώνοντας αγαθά και παραδίδοντάς τα στον υπεύθυνο της
δράσης, κ. Ρόζα Κωνσταντίνο, πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας την περασμένη Τετάρτη.
Για τη συμμετοχή του Τμήματος στη δράση οι προπονητές Γαβριήλ Συμεών και Μαρία Αδαμαντίδου είπαν:
Προπονητής Γαβριήλ Συμεών
Μέσα στα πλαίσια της Αθλητικής Φιλοσοφίας το τμήμα Volleyball του Αριστοτέλη συμμετέχοντας στη δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω, Χαρίζω, Γιορτάζω» στέλνει το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός σαν οργανωμένο σύνολο μπορεί και πρέπει να έχει το δικό του κομμάτι προσφοράς στο Κοινωνικό Σύνολο.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ρόζα Κωνσταντίνο για την πρωτοβουλία του αυτή.
Τέλος θέλω να ευχαριστώ πολύ, το παιδικό τμήμα Basketball του Αριστοτέλη, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρμενοχωρίου, τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας καθώς και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου και όλους όσους βοήθησαν στην συγκέντρωση των αγαθών.
Προπονήτρια  Αδαμαντίδου Μαρία
Το τμήμα volleyball του Αριστοτέλη με την κίνηση αυτή  ανέδειξε τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού και τη συμβολή του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.
Το τμήμα μας είναι πάντοτε στην διάθεση κάθε οργανωμένης κίνησης που γίνεται με σκοπό την βοήθεια σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Θα ήθελα και εγώ να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Κωνσταντίνο Ρόζα για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία και όλους όσους συνέδραμαν στην προσπάθειά μας αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου