Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Με στόχο 2/2 ο Αμύντας κόντρα στον ΑΟ Κοζάνης

Με νίκη θέλει να αποχαιρετήσει το 2013 Αμύντας, καθώς το Σάββατο 14/12 στις 20:00 υποδέχεται στο γήπεδο του τον Α.Ο. Κοζάνης, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, γνώρισε εντός έδρας την ήττα από τον
Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας με σκορ 25-29,
Οι παίκτες του Αμύντα, στο ντεμπούτο του Λευτέρη Ελευθεριάδη στον Πάγκο της ομάδας,  ξεκίνησαν νικηφόρα το πρωτάθλημα, επικρατώντας του Αρίωνα Πτολεμαΐδος 20-11 και πλέον θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, ώστε ο νέος χρόνος να βρει την ομάδα, σε θέση οδηγού.
Στις τάξεις του Αμύντα κρατούν χαμηλούς τόνους εν όψει του παιχνιδιού, καθώς γνωρίζουν ότι ο ΑΟΚ είναι ομάδα απρόβλεπτη και ικανή να κάνει τη ζημιά απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.
Στην προϊστορία, Αμύντας (32-23) και ΑΟ Κοζάνης (35-25) μετρούν από μια νίκη, την οποία σημείωσαν περυσι αγωνιζόμενοι ως γηπεδούχοι. 
Οι φίλαθλοι του Αμύντα αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις εξέδρες του ΔΑΚ Αμυνταίου, προκειμένου να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες, για να φτάσουν στη νίκη.
Ο περιφερειακός παίκτης του Αμύντα Αχιλλέας Παναγιωτίδης δήλωσε: « Η ομάδα ξεπερνώντας το άγχος της πρεμιέρας πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στην αξιόλογη και νεανική ομάδα του Αρίωνα.
Ωστόσο δεν  πρέπει να μείνουμε εκεί, έχουμε μια σημαντική αναμέτρηση απέναντι στον ΑΟ Κοζάνης, την οποία όπως είναι φυσικό υποχρεούμαστε να κερδίσουμε στο γήπεδο μας.
Βέβαια για να συμβεί αυτό, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και συγκροτημένοι και στα 60λεπτά παιχνιδιού, ώστε να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.
Γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι θα είναι δίπλα μας σ αυτή τη προσπάθεια  και μεις θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην τους δυσαρεστήσουμε».    

   Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ, 4ος ΟΜΙΛΟΣ
α/α
Σωματείο
Βαθ.
Αγ.
Υπέρ
Κατά
Διαφ.
1
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
2
1
20
11
9
2
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡ.
1
1
29
25
4
3
Α.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ
0
1
25
29
-4
4
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜ.
0
1
11
20
-9

Ο Μέγας Αλ. Φλώρινας ξεκίνησε με -1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου