Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

"Βολές" Ι.Βοσκόπουλου εναντίον Δ.Ηλιάδη


Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη δαπάνη των 4.000 ευρώ για αποστολή μηνυμάτων από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, ο Δήμαρχος Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλος εξέδωσε Δελτίο Τύπου που, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:

"Η δαπάνη των 4.000 ευρώ αφορά στη χρονική περίοδο από 21 Νοεμβρίου μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2010 και δεν μπορεί να έχει σχέση με την προεκλογική περίοδο. Είναι κυρίως το κόστος των μηνυμάτων που στάλθηκαν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για τις γιορτές τσίπουρου και για την ενημέρωση των πολιτών για το κλείσιμο των σχολείων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για το πρόγραμμα, καθ’ όλη τη διάρκειά τους. Και αυτό θα έπρεπε να το διευκρινίσει η Αντιπεριφέρεια Φλώρινας κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και να μην αφήσει περιθώρια για  οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη που ενδεχομένως εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις".

8 σχόλια:

  1. ΚΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΛΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ώπα!! για λέγε!! είμαστε όλο αυτιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΟΥΔΗΣ......ΛΕΟΥΔΗΣ....ΛΕΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο.κ!! κάντο λιανά για να μπω στο νόημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βοσκέ σε πήρανε χαμπάρι!!
    nema mufte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KΎΡΙΟΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ .ΕΝΤΑΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tην ίδια ώρα που οι Φλωρινιώτες ασχολούνται ενδελεχώς με την καταμέτρηση των sms του Δημάρχου, στην Κοζάνη μεθοδικά σχεδιάζουν το μέλλον.
    Παραχωρούν έκταση 746 στρεμμάτων για την ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
    Υποψιάζομαι ότι εκεί θα στεγαστεί στο μέλλον και η άστεγη σχολή Καλών τεχνών της Φλώρινας που δεν έχει βρει ακόμη μόνιμη και λειτουργική στέγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίος ο Βοσκόπουλος! Διαμαρτύρεται ότι ο Ηλιάδης αφησε "σκιές" για τα sms του. Ο ίδιος πριν λίγες μέρες για το θέμα του Πανεπιστημίου έλεγε εσφαλμένα ότι ειναι αρμοδιότητα της περιφέρειας, ενώ στην πραγματικότητα ειναι θεμα της αποκεντρωμένης διοικησης και των υπουργείων. Να δείτε που και την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Δημου παλι στον Ηλιάδη θα την "χρεώσει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή