Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Σεβασμός του κοκ από της αρχές του τόπου

Δεν έχει περάσει ούτε ένα 24ωρο από το τραγικό ατύχημα του 9χρoνου κοριτσιού που όλη η πόλη συζητάει, για προσοχή στην οδήγηση και σεβασμό στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας για να μην έχουμε άλλα τέτοια περιστατικά και στην κεντρική
πλατεία της πόλης μας αντικρίζουμε αυτό το θέαμα…!!!
Είναι πραγματικά λυπηρό από τους δυο ανώτατους ‘’άρχοντες’’ αυτού του τόπου…
Για ευνόητους λόγους θα ήθελα να κρατηθεί η ανωνυμία μου.
Αναγνώστης

3 σχόλια:

  1. Συγκεκριμένα: φορτηγά φορτο-εκφορτωνουν σε ώρες αιχμής, πχ 12. Αυτοκίνητα παρκαρουν διπλά κ πλάγια όπου βρούν. Οι δρόμοι έχουν ανωμαλίες. Κ η τροχαία είναι συνέχεια μάρτυρας κ ποτέ δεν επεμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους οδηγούς του ΚΤΕΛ ( αστικού η υπεραστικού ) πρέπει κάποιος να τους πει ότι δεν πρέπει να κατεβάζουν το κόσμο στη μέση του δρόμου, πάνω από το νέο πάρκο;Αλλά αν η τροχαία αρχίσει να γράφει όλοι οι παραβάτες θα τρέξουν σε αυτούς τους άρχοντες για να επιληφθούν του θέματος.Τοποθέτησαν τα πορτοκαλί κολονάκια κακώς η καλώς ( για εμένα πολύ καλώς και θα έπρεπε να είναι σιδερένια και κοφτερά να μην πλησιάζονται με κανέναν τρόπο ) τα πατάνε λες και είναι περιουσία τους, λες και δεν στοίχησαν χρήματα. Σταθμεύουν κάτω απο τους φωτεινούς σηματοδότες και πολλά άλλα.Αυτά όλα τα βλέπουν οι πάντες και η τροχαία και οι άρχοντες, και δεν είναι λυπηρό για αυτούς απλώς αξιολύπητοι είναι αγαπητέ αναγνώστη της 9:56.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοκίνητα σταθμευμένα και στις δύο πλευρές του δρόμου, και ανάμεσά πετάγονται στο δρόμο παιδάκια αλλά και έφηβοι, χωρίς ίχνος κυκλοφοριακής αγωγής. Μητέρες που κρατούν τα πιτσιρίκια τους από το χέρι, αλλά από την πλευρά του δρόμου (των αυτοκινήτων) αντί από την ασφαλέστερη πλευρά του πεζοδρομίου. Είθε ο Θεός να βάλει τα δύο χέρια Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή