Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Αιτήσεις για ενισχύσεις παραγωγών στην Ε.Α.Σ. Αμυνταίου

Όλοι οι παραγωγοί πρέπει να υποβάλουν στην Ένωση την ενιαία αίτηση για τις επιδοτήσεις τους, τη δήλωση τους για τον ΕΛΓΑ και το έντυπο για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αγροτών για το έτος 2011. 

Η προσέλευση των παραγωγών στην Ένωση είναι υποχρεωτική, ακόμα και για όσους δικαιούχους δεν έχουν μεταβολές. Η διαδικασία αυτή κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των στοιχείων τους. Ταυτόχρονα θα βοηθήσουν στην επαλήθευση των στοιχείων της δήλωσης καλλιέργειας – εκτροφής του ΕΛΓΑ, καθώς και θα αποτυπωθούν με ακρίβεια τα στοιχεία του εντύπου εγγραφής τους στο Μητρώο Αγροτών. 
Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για τις ενισχύσεις των παραγωγών, πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 το αργότερο-διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να μη μπορέσουν να καταχωρηθούν στο σύστημα οι αλλαγές που πιθανόν να προκύψουν. 
Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η δήλωση καλλιέργειας – εκτροφής του ΕΛΓΑ είναι υποχρεωτική και όσοι παραγωγοί δεν την υποβάλουν δεν θα έχουν ασφαλιστική ενημερότητα και αυτό θα έχει σαν επακόλουθο να μη μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ. 

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Γεωπληροφορίας, στα εξής τηλέφωνα: 23860-23813 και 23860-23857. Υπεύθυνη: κα Σταυρούλα Μπάπκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου